Prins Harry om faren:

- Han sluttet å ta telefonen

I intervjuet med Oprah Winfrey går prins Harry hardt ut mot kongehuset - og sin egen familie.

HARDT UT: I intervjuet med Oprah Winfrey hevder prins Harry at faren slutte å svare ham på telefonen etter at han og Meghan flyttet til USA. Foto: Keith Mayhew / Sopa Images / Rex / Shutterstock / NTB
HARDT UT: I intervjuet med Oprah Winfrey hevder prins Harry at faren slutte å svare ham på telefonen etter at han og Meghan flyttet til USA. Foto: Keith Mayhew / Sopa Images / Rex / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid snakket hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) ut i et to timer langt intervju med Oprah Winfrey på CBS. Intervjuet er det første etter at hertugparet i fjor trakk seg tilbake fra det kongelige liv i Storbritannia og flyttet til USA.

I samtalen med Winfrey ga Meghan og Harry kongehuset det glatte lag. De hevdet blant annet at kongehuset ikke var villig til å hjelpe dem med å håndtere det enorme medietrykket de opplevde, og at rådet de fikk, var at «de skulle godta at det var slik det var».

Kritikken mot kongehuset er rungende på flere måter, men det som kanskje er mer overraskende, er at prins Harry direkte langer ut mot sin egen far, prins Charles (72).

Sluttet å ringe

Blant annet anklager prins Harry faren for å slutte å svare ham på telefonen etter at de forlot Storbritannia til fordel for USA.

Prinsen følte seg på et tidspunkt desperat.

- Jeg gikk til alle steder jeg tenkte jeg burde gå til for å be om hjelp, det gjorde vi begge, hver for oss og sammen, sier prins Harry, gjengitt av Sky News.

- Dere reiste fordi dere ba om hjelp, og ikke fikk det? spør Oprah.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer