Prins Harry og Jennifer Aniston :

- Han sendte henne flere meldinger

Hevder at prinsen var forelsket i Hollywood-stjernen før Meghan.

FORELSKELSE: I en ny bok og dokumentar om livet til Jennifer Aniston hevdes det at prins Harry angivelig var forelsket i Hollywood-stjernen i årevis. Foto: NTB scanpix
FORELSKELSE: I en ny bok og dokumentar om livet til Jennifer Aniston hevdes det at prins Harry angivelig var forelsket i Hollywood-stjernen i årevis. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Før prins Harry (34) giftet seg med den tidligere «Suits»-stjernen Meghan Markle (37), skal han ha hatt øyne for en annen skuespillerstjerne. Nærmere sagt selveste Jennifer Aniston (50).

Ifølge The Sunday Mirror, gjengitt av Radar Online, skal den britiske prinsen ha sendt meldinger og flere emojier til «Friends»-stjernen etter at han fikk tak i telefonnummeret hennes.

Avsløringen har kommet frem i en ny bok og dokumentar om Jennifer, hvor den amerikanske skribenten Ian Halperin hevder at prins Harry var svært betatt av den 16 år eldre Hollywood-stjernen.

UENIGE: Det var mange som møtte opp i Windsor i anledning prins Harrys og Meghan Markles bryllup, men ikke alle var enige i prinsens valg av brud. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Emilie Rydning Vis mer

«Prinsessemateriale»

Prins Harrys fascinasjon for Jennifer skal ha kommet etter at hun for drøyt ti år siden poserte på forsiden av magasinet GQ kun iført et slips.

Til tross for at Harry aldri fikk landet et stevnemøte med den vakre stjernen, hevder Ian Halperin i boka at prinsen var forelsket i 50-åringen i årevis.

STJERNE: Det er ikke rart at prins Harry skal ha syntes at Jennifer Aniston var vakker. Her er hun avbildet under Crystal And Lucy Awards i 2009. Foto: NTB scanpix
STJERNE: Det er ikke rart at prins Harry skal ha syntes at Jennifer Aniston var vakker. Her er hun avbildet under Crystal And Lucy Awards i 2009. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Han fortalte venner at hun var «prinsessemateriale». Han besøkte LA og festet tungt med modeller der, forteller Ian Halperin, og fortsetter:

- Han fortalte en nær venn at hans favorittskuespiller var Jennifer og fikk nummeret hennes. Han tekstet henne og sendte emojis. En kilde fortalte meg at Jennifer var klar over at Harry var forelsket i henne, men at hun ikke ønsket å oppmuntre ham med tanke på aldersforskjellen.

Hva de angivelige meldingene fra prins Harry inneholdt er uvisst.

Jennifer Aniston filmes på rød løper og på gata Video licensed from Splash Vis mer

En talsmann for Hollywood-stjernen skal ifølge nettstedet ha avkreftet påstandene om at prins Harry var forelsket i Jennifer og at hun ikke svarte på meldingene hans.

Ian Halperin, på sin side, står på sitt og hevder han blant annet har snakket med 50-åringens vennekrets, skuespillerkolleger og en ekskjæreste. Prins Harry har hittil ikke uttalt seg om den angivelige forelskelsen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Turbulent kjærlighetsliv

Det er ikke ukjent at Hollywood-stjernen Jennifer Aniston har skapt en rekke overskrifter om kjærlighetslivet sitt opp gjennom årene.

50-åringen har vært gjennom to svært omtalte skilsmisser, med henholdsvis Brad Pitt (55) og Justin Theroux (47). Etter sistnevnte skilsmisse har «Friends»-profilen riktignok holdt en noe lavere profil på kjærlighetsfronten.

FØRSTE SKILSMISSE: Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift fra 2000 til 2005. Stjerneduoen var et av Hollywoods mest populære par. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE SKILSMISSE: Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift fra 2000 til 2005. Stjerneduoen var et av Hollywoods mest populære par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
ANDRE SKILSMISSE: Jennifer Aniston og Justin Theroux kunngjorde i fjor at de skulle skilles etter to år som gift. Foto: NTB SAcanpix
ANDRE SKILSMISSE: Jennifer Aniston og Justin Theroux kunngjorde i fjor at de skulle skilles etter to år som gift. Foto: NTB SAcanpix Vis mer

I et intervju som ble gjort i anledning Jennifers kommende Netflix-film «First Ladies» i midten av mai, ble skuespilleren konfrontert med temaet av skuespillerkollega Tig Notaro (48), hos Harper's Bazaar.

I intervjuet avslørte 50-åringen at hun fortsatt har troen på å finne «den rette», og at hun på ingen måte har planer om være singel resten av livet. Hun var riktignok tydelig på at datingapper ikke er veien å gå - for henne.

Har ikke tid til dating

På spørsmål om «Friends»-stjernen er på den amerikanske datingappen «OkCupid» var Jennifer klar i sin tale, og understreket at hun ikke har noen bruker der:

- Nei, det har jeg ikke tid til, for å være ærlig. Fokuset mitt har vært på jobb framfor dating den siste tiden. Romantikk bør komme av seg selv, og det handler ikke om å søke etter det, hvis du skjønner?

Videre fortalte 50-åringen at hun ikke er på utkikk etter noen, men at hun er åpen for en ny romanse, hvis det dukker opp.

- Det er ikke sånn at fortiden min har gjort at jeg har mistet håpet, eller satt opp en vegg som roper: «Ikke mer, det var det, nå er jeg stengt».

KAOTISK: Da Jennifer Aniston gjestet «The Ellen Show» med Ellen DeGeneres, fortalte hun om flyturen til Mexico som ikke gikk helt som planlagt. Vis mer

Tror på mange sjelevenner

Jennifer har, som de fleste andre, krav til hvordan en framtidig partner skal være, og fortalte i intervjuet at en fremtidig kjæreste blant annet må ha en god sans for humor, være sjenerøs og ha en sterk selvfølelse.

Videre la filmstjernen til at hun tror man har flere enn én sjelevenn:

- Jeg tror vi har «sjeleklynger», sa Jennifer, og tilføyde at hun har venner hun har kjent i 35 år.

- Når visse grupper av mennesker møtes, er det som om de danner en liten «sjeleklynge». En slags felles gruppe av sjeler som er blitt knyttet sammen, spesifiserte 50-åringen overfor Harper's Bazaar.

LES OGSÅ: Avslører oppsiktsvekkende detalj om første møte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer