Han kom med bikkje - hun tok bakveien

Mette-Marit avsluttet sin travle dag med stand-up med sin gode venn Bård Tufte Johansen.

MED BIKKJE: Thomas Seltzer kom med bikkje på den røde løperen, mens Mette-Marit gikk bakveien. Bildet av kronprinsessen er fra tidligere på dagen da hun ved lansering av magasinet Faktafyk i kulturhuset i Oslo.  Foto: Stella pictures
MED BIKKJE: Thomas Seltzer kom med bikkje på den røde løperen, mens Mette-Marit gikk bakveien. Bildet av kronprinsessen er fra tidligere på dagen da hun ved lansering av magasinet Faktafyk i kulturhuset i Oslo. Foto: Stella pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da Bård Tufte Johansen (44) hadde premiere på stand-up showet «Mann (44) snakker om...» onsdag kveld var kronprinsparet selvskrevne gjester.

Men mens kjendiser som Harald Eia, Bård Ylvisåker, Jan Fredrik Karlsen, Espen Eckbo, Atle Antonsen og Thomas Seltzer med hund kom opp den røde løperen, snek kronprinsparet seg inn bakveien for å se sin gode venn Bård gjøre seg klar for karrierens største utfordring, en soloforestilling.

Kronprinsesse Mette-Marit ligger ikke på latsiden. Nå er hun tilbake for fullt etter nakkeoperasjonen, og kalenderen er fylt til randen med representasjon, reiser og møter.

Tirsdag var hun i Trondheim og delte ut prisen for beste artikkel i psykisk helse eller rus under Forskningskonferansen. Onsdag startet hun dagen med å delta på lanseringen av magasinet «Faktafyk» i regi av foreningen «!les» på Kulturhuset i Oslo. Etter det dro hun videre for å åpne utstillingen «Too young to wed» i Oslo Rådhus, før hun avsluttet dagen med latter.

Kronprinsparet har vært nære venner med komikeren og hans kone Beate i en årrekke, og ekteparet har alltid stått på gjestelisten når det har blitt inviteret til kongelig barnedåp, bursdager eller andre festlige lag på Skaugum.

De to parene har blant annet også kost seg sammen på hyttetur på Sørlandet og på shoppingferie i London.

GAMLE VENNER: Bård slår av en prat med kronprins Haakon og Ari Behn da Ari feiret 30-årsdagen sin på Hankø.
GAMLE VENNER: Bård slår av en prat med kronprins Haakon og Ari Behn da Ari feiret 30-årsdagen sin på Hankø. Vis mer

Kronprinsessen har som tradisjon å invitere nære venner og familie, samt noen av medarbeiderne på slottet, til gudstjeneste i slottskapellet på bursdagen sin. Der pleier Bård og Beate å dukke opp.

De var også på plass da kronprinsen i fjor sommer feiret 40-årsdagen med en to dagers lang festival i hagen på Skaugum. 220 celebre og kongelige gjester var invitert og for å virkelig få en ordentlig festivalstemning campet gjestene i telt i hagen.

Kronprinsparet var gjengangere på Quartfestivalen i Kristiansand da den fremdeles eksisterte, og Tufte Johansen synes det var en god ide å feire bursdagen med et festivaltema.

- Musikk er han jo så glad i, så jeg tror det sikkert faller i smak, sa han til Kjendis.no like før festen.

Bursdagsgave trodde komikeren ville bli vanskelig å finne.

- Det er like vanskelig å kjøpe presang til kronprinsen som til alle andre 40-åringer i I-land. Derimot har det vist seg vanskelig å lage «surprise»-fest. Jeg har en følelse av at han har fått med seg at noe skjer, sa han til nettstedet.

PÅ GJESTELISTA: Her ankommer Bård og Beate 40-årsdagen på Skaugum i juli i fjor. Foto: FameFlynet Norway
PÅ GJESTELISTA: Her ankommer Bård og Beate 40-årsdagen på Skaugum i juli i fjor. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

I 2 år har Bård arbeidet knallhardt for å gjøre klar sin første soloforestilling, og i showet fleiper han om alt fra sykkelseter, islam og yoga til hærverk og det å være arbeidsgiver for polske håndtverkere.

Tufte Johansen har helt siden tidlig 90-tallet gjort stor suksess med humorprogrammer som blant annet «Lille Lørdag», «Åpen post», «Uti vår hage», «Team Antonsen», «Tazte Priv», «Tre brødre som ikke er brødre» og «Brille».

LES OGSÅ: - Det gjør stort inntrykk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer