Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Han kom ikke hjem før klokken seks på morgenen

Prins Harry skal ha vært svært trøtt under møtet med årets prisvinnere av «The Queen's Young Leaders Award».

TRØTT?: Hertuginne Meghan avslørte at prins Harry kom hjem fra reise klokken seks om morgenen, samme dag som han og Meghan skulle delta på «The Queen's Young Leaders Awards»-utdelingen sammen med dronning Elizabeth. Foto: John Stillwell/ Reuters/ NTB scanpix
TRØTT?: Hertuginne Meghan avslørte at prins Harry kom hjem fra reise klokken seks om morgenen, samme dag som han og Meghan skulle delta på «The Queen's Young Leaders Awards»-utdelingen sammen med dronning Elizabeth. Foto: John Stillwell/ Reuters/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har vært travle for hertuginne Meghan (36) og prins Harry (33). Tirsdag ventet enda et oppdrag for den nygifte duoen da de deltok under «The Queen's Young Leaders Award» sammen med dronning Elizabeth (91).

Den prestisjefylte prisutdelingen skal anerkjenne unge mellom 18 og 29 år som utmerker seg i Samveldet av nasjoner, for arbeidet de gjør for å forbedre folks liv i lokalsamfunnene sine

Ifølge Hello! Magazine skal imidlertid prins Harry ha vært en smule trøtt under det høytidelige arrangementet.

For da hertugparet møtte prisvinnerne, avslørte Meghan at hennes ektemann ikke hadde kommet hjem før seks om morgenen samme dag som utdelingen skulle finne sted.

Vært på reise

Til Reekelitsoe Molapo (23), grunnleggeren av «Educate Your Peer Foundation», som nettopp hadde vunnet en pris for å oppmuntre afrikanere til å jobbe eller studere i utlandet for å finansiere en student hjemmefra, fortalte Meghan hvor prins Harry hadde vært.

Saken fortsetter under bildene.

MØTTE UNGE LEDERE: Prins Harry og hertuginne Meghan sammen med flere av deltakerne på «The Queen's Young Leaders Awards»-seremonien tirsdag. Foto: REX/Shutterstock/ NTB scanpix
MØTTE UNGE LEDERE: Prins Harry og hertuginne Meghan sammen med flere av deltakerne på «The Queen's Young Leaders Awards»-seremonien tirsdag. Foto: REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
HILSTE PENT: Hertuginne Meghan virket blid og opplagt på prisutdelingen. Foto: REX/ Shutterstock/ NTB scanpix
HILSTE PENT: Hertuginne Meghan virket blid og opplagt på prisutdelingen. Foto: REX/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
FULGTE MED: Hertuginne Meghan så ut til å følge nøye med under seremonien, mens prins Harry så hakket med sliten ut. Foto: REX/ Shutterstock/ NTB scanpix
FULGTE MED: Hertuginne Meghan så ut til å følge nøye med under seremonien, mens prins Harry så hakket med sliten ut. Foto: REX/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

- Du er fra Lesotho, Harry kom akkurat hjem derfra i morges, skal Meghan ha sagt til den unge jenta, forteller sistnevnte til Hello! Magazine.

- Han ankom klokken seks i morges, skal Meghan ha lagt til.

Det nygifte hertugparet kom også inn på spekulasjonene rundt den strengt hemmelige bryllupsreisen sin.

Det har tidligere gått rykter om at paret hadde valgt Namibia som reisemål, men det avkreftet prins Harry tirsdag.

- Nei, vi reiste ikke til Namibia. Jeg kommer ikke til å fortelle hvor vi dro, sa prinsen, etter å ha fått spørsmål fra den namibiske filantropen Mavis Elias om hertugparet hadde besøkt hjemlandet hennes.

Skryt for antrekket

Hertuginne Meghan og prins Harry ankom selve utdelingen sammen med dronning Elizabeth. På første rad satt de sammen og fulgte med på arrangementet, som fant sted på Buckingham Palace.

På tross av de mange ungdommene som ble hedret med priser, var det likevel Meghan som nok en gang stjal mye av oppmerksomheten.

STRÅLTE: Hertuginne Meghan ankom sammen med prins Harry og dronning Elizabeth i en blekrosa kjole fra motehuset Prada. Legg merke til at skoene igjen ser litt romslige ut. Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE: Hertuginne Meghan ankom sammen med prins Harry og dronning Elizabeth i en blekrosa kjole fra motehuset Prada. Legg merke til at skoene igjen ser litt romslige ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Town & Country omtaler hertuginnens valg av antrekk, en blekrosa kjole fra det italienske motehuset Prada. Nettstedet mener at 36-åringen, som de siste ukene har fått både ris og ros for antrekkene sine, så «chic» ut.

Til designerkjolen bar Meghan en sort clutchveske fra samme merke, og var iført et par svarte pumps fra Aquazzura - samme skomerke hun sverget til da forlovelsesbildene av henne og Harry ble tatt i fjor høst.

De siste dagene har hertuginnen av Sussex for øvrig også skapt overskrifter med sin bruk av for store sko, og også ved denne anledningen så fottøyet hennes noe romslig ut.

Saken fortsetter nedenfor.

Faren raste mot dronningen

Hertuginne Meghan var dessuten ikke den eneste fra Markle-familien som fikk pressens oppmerksomhet i går.

Også faren hennes, Thomas Markle (73), ble viet spalteplass som følge av sitt intervju med kjendisnettstedet TMZ.

Overfor nettstedet ga Markle uttrykk for at han føler seg «glemt» av datterens nye familie, som han fremdeles ikke har møtt.

Den frittalende 73-åringen, som skapte et utall overskrifter i forkant av prinsebryllupet den 19. mai, rettet også kritikk mot dronning Elizabeth, som etter planen skal møte president Donald Trump (72) neste måned.

- Hvis dronningen er villig til å møte vår arrogante, ignorante og ufølsomme president, har hun ingen unnskyldning for å ikke møte meg. Jeg er ikke i nærheten av å være så fæl som ham, sa Markle til TMZ.

Videre uttalte Thomas Markle at han ikke har snakket med verken datteren eller noen andre i den britiske kongefamilien etter at han stilte opp i et intervju hos «Good Morning Britain» forrige uke.

I TV-intervjuet omtalte han kaoset som oppsto i dagene før datterens bryllup forrige måned, da han - og andre familiemedlemmer - som kjent fikk tabloidblekket til å sprute.

LES OGSÅ: - Han er en kongelig superstjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer