Prins William og prins Harry:

- Han kastet ut Harry

Krangelen mellom William og Harry strekker seg angivelig flere år tilbake.

DEN GANG DA: Prins William og prins Harry var tidligere tilsynelatende uadskillelige. Nå skal stemningen være en helt annen. Foto: AFP/NTB
DEN GANG DA: Prins William og prins Harry var tidligere tilsynelatende uadskillelige. Nå skal stemningen være en helt annen. Foto: AFP/NTB Vis mer
Publisert

Det siste halvannet året har det blitt skrevet side opp og side ned om brødreforholdet mellom prins William (38) og to år yngre prins Harry (36).

Det skal på nåværende tidspunkt være mer avstand mellom de to enn det noen gang har vært tidligere, spesielt etter at Harry og hertuginne Meghan (39) i fjor slapp bomben om at de skulle trekke seg fra sine kongelige plikter.

Men allerede før den tid skal det ha oppstått intriger mellom William og Harry. I slutten av 2018 ble det bekreftet at Harry og hertuginne Meghan ikke lenger skulle bo med William og hertuginne Kate (39) på Kensington Palace.

Kort tid senere verserte det rykter om at alvorlige uoverensstemmelser mellom brødrene var grunnen til at hertugparet av Sussex valgte å flytte.

- Voldsomt og bittert

Først nå kommer imidlertid svaret frem - i hvert fall ifølge en rapport The Sun har fått tilgang til i forbindelse med boken «Battle of Brothers: William, Harry and the Inside Story of a Family in Tumult» av Robert Lacey.

Flere kilder den britiske avisen har vært i kontakt med, hevder også at William var rasende på broren og kastet ut han og Meghan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer