Prins Harry:

- Han hatet å være alene, særlig på søndagskveldene

Den britiske prinsen skal ha vært redd for å ikke få noen lykkelig slutt, ifølge britisk forfatter.

FØLTE SEG ENSOM: Før prins Harry møtte sin utkårede, hertuginne Meghan, skal han visstnok ha vært redd for at han aldri skulle få en lykkelig slutt. Foto: NTB scanpix
FØLTE SEG ENSOM: Før prins Harry møtte sin utkårede, hertuginne Meghan, skal han visstnok ha vært redd for at han aldri skulle få en lykkelig slutt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Om knappe to måneder kan prins Harry (32) og hertuginne Meghan (37) ønske sitt første barn velkommen til verden. Det verdenskjente paret har fått massiv oppmerksomhet siden det ble kjent at de venter barn, og de blir titt og ofte omtalt i mediene.

I ungdomsårene, før prins Harry møtte sin utkårede, levde han et liv fylt med rasismekritikk, rehab og sexskandaler - og det var nok få som hadde sett for seg at partyprinsen skulle slå seg til ro.

Dette er noe prinsen trolig skal ha vært engstelig for selv også, selv om han hadde vært i flere forhold.

Nylig kom det nemlig frem at den britiske prinsen var redd for at han aldri skulle få en lykkelig slutt når det kom til kjærligheten.

VORDENDE FORELDRE: Terminen til hertuginne Meghan er ventet å være i april. Her er hertugparet avbildet tidligere denne måneden. Foto: NTB scanpix
VORDENDE FORELDRE: Terminen til hertuginne Meghan er ventet å være i april. Her er hertugparet avbildet tidligere denne måneden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hatet søndagskvelder

Ifølge nettstedet News.com.au forteller den britiske forfatteren Katie Nicholl om at prinsen følte på en redsel for ensomhet før han møtte Meghan.

Det var i biografien «Harry: Life, Loss and Love» fra 2017, at Nicholl skrev om den britiske prinsens redsel for å skulle ende opp alene, og frykten for ensomme søndagskvelder.

SØSKENKJÆRLIGHET: Prins Harry og prins William kom enda nærmere hverandre etter dødsfallet til moren, prinsesse Diana. Foto: NTB scanpix
SØSKENKJÆRLIGHET: Prins Harry og prins William kom enda nærmere hverandre etter dødsfallet til moren, prinsesse Diana. Foto: NTB scanpix Vis mer

Prins Harrys frykt for å være alene skal ifølge Nicholl ha kommet snikende da prins William (36) og hertuginne Kate (37) tok over eiendommen Anmer Hall i Norfolk i 2014 - der de blant annet har feiret jul. Kate og William har dessuten delt et spesielt familiefotografi fra landstedet.

Prins Harry skal den gang ha følt seg fortapt, og forholdet mellom brødrene skal ha endret seg. Prins Harry og prins William har alltid hatt et nært forhold, spesielt etter tapet av moren, prinsesse Diana, i ung alder.

- Han sa: «William er blitt så kjedelig», på tidspunktet da William levde livet som Harry ønsket seg, skrev Nicholls i boken og fortsatte:

- Jeg tror han var bekymret for at han skulle ende opp alene, og han fortalte meg at han hatet å være alene, spesielt på søndagskveldene.

«SKREMMENDE»: I desember 2018 ble de levende voksfigurene av hertuginne Meghan og prins Harry vist frem ved Madame Tussauds i Berlin. Reaksjonene har ikke latt vente på seg. Video: NTB Scanpix / Madame Tussauds Vis mer

Følte seg utenfor

Ifølge Express.co.uk flyttet prins William og hertuginne Kate permanent til landstedet Anmer Hall i 2015 etter at prinsesse Charlotte (3) ble født. Da prins George (5) var gammel nok til å begynne på den private førskolen Thomas's Battersea i 2017, flyttet riktignok hertugparet tilbake igjen til Kensington Palace.

Før prins William og Kate flyttet til Anmer Hall i 2015 skal Harry ha tilbrakt mye tid på besøk hos dem.

- Harry var svært nære Kate, som bidro til å fylle noen av de følelsesmessige tomrommene i livet hans, skrev Nicholl i boken.

Ifølge Nicholl var Harry glad på storebrorens vegne, men følte seg utelatt fra Williams liv.

NÆRT FORHOLD: Hertuginne Kate skal ha hjulpet prins Harry til å fylle noen av tomrommene i livet hans. Foto: NTB scanpix
NÆRT FORHOLD: Hertuginne Kate skal ha hjulpet prins Harry til å fylle noen av tomrommene i livet hans. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Han følte at han hadde mistet sine «partners in crime», og da spesielt William, skrev Nicholls videre, og la til:

- Han var selvfølgelig glad for at broren hans var gift og hadde skapt en familie, men han savnet vennskapet og til tider var han veldig bitter for det.

Heldigvis for prins Harry trenger han ikke lenger kjenne på redselen for å ende opp alene. Den vordende faren fant til slutt lykken med hertuginne Meghan og de ser ut til å stortrives i hverandres selskap.

Ikke som før

De siste månedene har det blitt spekulert heftig rundt forholdet til hertuginne Meghan og hertuginne Kate. De to svigerinnene skal nemlig ikke komme overens i det hele tatt, noe som påvirker det tette båndet mellom prins Harry og prins William.

I desember ble det kjent at allerede da Meghan og Harry begynte å date, var William angivelig engstelig for at lillebroren gikk for fort frem med sin nye flamme.

Ifølge Fox News skal Williams bekymring fremdeles være et ømt punkt mellom brødrene i dag, noe som angivelig påvirker dynamikken mellom de to hertugparene.

SAMLET: Det har lenge vært spekulasjoner rundt om hertugparene egentlig kommer overens med hverandre. Her fra julefeiringen i Sandringham. Foto: NTB scanpix
SAMLET: Det har lenge vært spekulasjoner rundt om hertugparene egentlig kommer overens med hverandre. Her fra julefeiringen i Sandringham. Foto: NTB scanpix Vis mer

I TLC-dokumentaren «Kate V. Meghan: Princesses at War?», prøver forfatter Katie Nicholl å finne ut om det er sant at det oppsto anspent stemning i den britiske kongefamilien, etter at Meghan giftet seg inn i den, skrev nyhetsnettstedet.

I dokumentaren, som hadde premiere i begynnelsen av februar, medvirker flere personer med tilknytning til kongehuset, blant andre skribenten Lady Colin Campbell, den kongelige forfatteren Ingrid Seward og prinsesse Dianas tidligere butler, Paul Burrell.

UENIGE: Det er mange som har møtt opp i Windsor i anledning prins Harrys og Meghan Markles bryllup, men ikke alle er enige i prinsens valg av brud. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Emilie Rydning Vis mer

Beskyttende overfor Meghan

Ifølge Fox News konstateres det blant annet at prins William mente at prins Harry gikk for fort frem med den amerikanske skuespilleren.

- William var veldig bekymret for om forholdet deres gikk for fort frem, hevder Nicholl i dokumentaren.

Videre nevnes en angivelig samtale mellom brødrene, som skal ha gjort prins Harry opprørt.

- Og med tanke på at han står såpass nær ham som han gjør, var han (William, journ.anm.) trolig den eneste som kunne si til ham at «dette ser ut til å gå fort, er du sikker?». Jeg tror at det som i utgangspunktet var ment som et broderlig råd, bare hisset opp Harry, fortsetter hun.

BESKYTTENDE EKTEMANN: Prins Harry skal visstnok være veldig beskyttende overfor Meghan. Foto: NTB scanpix
BESKYTTENDE EKTEMANN: Prins Harry skal visstnok være veldig beskyttende overfor Meghan. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den britiske forfatteren påpeker at prins Harry er veldig beskyttende overfor kona si, og at han skal ha tatt bekymringen fra storebroren som kritikk.

- Jeg tror ikke ting har vært som før mellom dem siden det, legger hun til i TLC-dokumentaren.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer

Lady Colin Campbell hevdet på sin side at Harry har forandret seg de siste par årene.

Redaktør for Majesty Magazine, som følger den britiske kongefamilien tett, Ingrid Seward, sa seg enig i de siste påstandene om at prinsen har endret seg. Hun påpekte at han tidligere tilbragte mye tid med Kate og William, men at de nesten ikke er i hverandres liv i dag.

LES OGSÅ: - Meghans bøyde tommel avslører fødehemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer