Rob Lowe og prins Harry:

- Han har fått hestehale

Ifølge skuespiller Rob Lowe har prins Harry muligens lagt om til ny sveis.

NY SVEIS?: Ifølge skuespiller Rob Lowes observasjoner skal prins Harry ha latt håret gro. Her er han med kona, hertuginne Meghan, rett før jul. Foto: Sove, Lese / NTB
NY SVEIS?: Ifølge skuespiller Rob Lowes observasjoner skal prins Harry ha latt håret gro. Her er han med kona, hertuginne Meghan, rett før jul. Foto: Sove, Lese / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har snart gått ett år siden prins Harry (36) hertuginne Meghan (39) skrotet det kongelige liv i Storbritannia, til fordel for en langt roligere tilværelse sammen med sønnen Archie (1) i USA.

I mars 2020 deltok de på sitt siste kongelige oppdrag i Westminster Abbey i London, og siden den gang har ekteparet for det meste oppholdt seg «over there» - hvor de nå livnærer seg av kommersielle samarbeid med blant andre Spotify, Disney og Netflix.

I USA har de slått seg ned i Montecito i California - et område som er stappfullt av kjendiser og hvor mange berømtheter holder hus. Den siste tiden har hertugparet også begynt å gjøre seg bemerket i nabolaget.

Ganske nylig skal skuespiller Rob Lowe (56) nemlig ha observert det han mener var prins Harry mens han kjørte bil og stoppet i et lyskryss. Til tross for at skuespilleren bor i samme område som hertugparet, er det første gang han har fått et glimt av de kongelige, sier han i et intervju på «The Late Late Show» med James Corden (42).

STOLTE: Hertuginne Meghan og Prins Harry er takknemlige for at covid-19 har gjort at de reiser mindre - de har fått med seg flere av sønnen Archies milepæler. Video: Malala Fund Vis mer

- Han bor omtrent halvannen kilometer unna meg. Han har vært veldig tilbaketrukket. Å se ham i nabolaget er som å se uhyret i Loch Ness, men endelig fikk jeg se ham. Endelig fikk jeg et glimt, mens han kjørte bil, sier Lowe i intervjuet, gjengitt av ET Online.

SKRÅSIKKER: Skuespiller Rob Lowe er overbevist om at det var prinsen som kom kjørende - med ny sveis. Foto: Shutterstock / REX / NTB
SKRÅSIKKER: Skuespiller Rob Lowe er overbevist om at det var prinsen som kom kjørende - med ny sveis. Foto: Shutterstock / REX / NTB Vis mer

Ny sveis?

Ikke nok med at Rob Lowe fikk et sjeldent glimt av prins Harry - han kan potensielt ha kommet over et rojalt scoop, også. Ifølge 56-åringen så det nemlig ut som at den britiske prinsen hadde latt håret gro, og fått hestehale.

- Jeg har muligens et nyhetskupp. Det gikk veldig, veldig fort, så ikke sitér meg på dette, men det så ut som at han hadde hestehale, sier Lowe humoristisk, og fortsetter:

- Jeg bare sier det. For meg som en tilfeldig observatør så det ut som at håret hans hadde blitt veldig langt og dratt veldig stramt tilbake av det jeg bare kan anta var en hestehale.

KORT HÅR: Prins Harry har i alle år gått for en kort frisyre. Her er han i London i februar 2020. Foto: Splash News / NTB
KORT HÅR: Prins Harry har i alle år gått for en kort frisyre. Her er han i London i februar 2020. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Det har foreløpig ikke dukket opp noen bilder av prinsen som kan underbygge det Lowe muligens har sett - så det er ikke godt å si om prins Harry faktisk har latt lokkene gro.

Han har i alle år gått for en nokså kort frisyre, så dersom Lowes observasjoner stemmer, vil det innebære et realt stilskifte for prinsen.

OVERRASKET: Hertuginne Meghan viste seg i en videosnutt for CNN. Dette var hertuginnens første opptreden etter avsløringen om at hun hadde opplevd spontanabort. Video: CNN og Dagbladet TV Vis mer

Planlegger comeback

Som nevnt har Harry og Meghan for det meste holdt til i USA under pandemien. Sist helg ble det imidlertid kjent at de planlegger å returnere til Storbritannia for å delta på den offisielle markeringen av dronning Elizabeths 95-årsdag i juni, Trooping The Colour.

Arrangementet pleier å samle horder av briter foran Buckingham Palace der kongefamilien vinker til de oppmøtte. I fjor ble eventet naturligvis ikke gjennomført som vanlig, og dersom alt går etter planen i år, vil dette være den første, store nasjonale feiringen siden pandemien brøt ut i mars i fjor, ifølge The Sunday Times.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

Dersom hertugparet deltar, vil dette bli deres første offisielle, kongelige opptreden siden mars 2020. Bursdagsmarkeringen vil også bli den første der hele kongefamilien er samlet siden Meghan og Harry trakk seg tilbake, ifølge avisen.

LES OGSÅ: «Funkyfam» utvider familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer