Meghan Markle og Trevor Engelson:

- Han giftet seg med Meghan Markle på 12 minutter

Det første ekteskapet til prins Harrys kommende brud ble en spesiell affære.

SAMMEN I NI ÅR: Meghan Markle var sammen med Trevor Engelson fra 2004 og paret giftet seg i 2011. Men i 2013 tok lykken slutt. Foto: Splash News.
SAMMEN I NI ÅR: Meghan Markle var sammen med Trevor Engelson fra 2004 og paret giftet seg i 2011. Men i 2013 tok lykken slutt. Foto: Splash News. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Prins Harry (33) og «Suits»-skuespilleren Meghan Markle (36) har ikke lagt skjul på sin lykke, etter at de to mandag bekreftet at de har forlovet seg.

For Meghan blir imidlertid ikke bryllupet en ny opplevelse. Hun har nemlig vært gift før, med filmprodusenten Trevor Engelson (41).

Paret møtte hverandre i 2004, da Meghan var kun 23 år gammel.

Syv år senere, i 2011, giftet de to seg i en hurtig og intim seremoni på hotellet The Jamaica Inn i byen Ocho Rios på den karibiske øya, ifølge Daily Mail.

LYKKELIG: Meghan Markle sammen med eks-mannen og gode venner. Det er ikke kjent når bildet er tatt. Foto: Splash News.
LYKKELIG: Meghan Markle sammen med eks-mannen og gode venner. Det er ikke kjent når bildet er tatt. Foto: Splash News. Vis mer

- Trevor giftet seg med Meghan Markle på kun 12 minutter, sier en kilde til avisen.

Selve feiringen skal imidlertid ha vart i fire dager i de idylliske og romantiske omgivelsene.

- Festet i fire dager

Atmosfæren var nok langt mer avslappet og uformell enn den vil bli når Meghan får sin nye drømmeprins.

Meghan skal ifølge Daily Mail ha slått seg løs i drikkeleker sammen med gjestene på stranden, kun iført en bikini.

Feiringen skal ifølge The Sun ha startet cocktailfest den første kvelden, etterfulgt av strandfest dagen etter.

Den tredje dagen var selve vielsen, etterfulgt av en stor utendørs middag. Den siste dagen møttes gjestene til brunsj før avreise.

Meghans mor, Diane, skal ha vært en av hedersgjestene under bryllupet. Det ventes hun også å bli under datterens andre bryllup, når Meghan og prins Harry gifter seg i løpet av 2018.

Meghans ekteskap til Trevor varte i kun to år, før paret separerte seg.

Skilsmissen ble fullført i 2013.

VAR FORELSKET: Meghan og Trevor var sammen i seks år før de giftet seg i 2011. Foto: Splash News.
VAR FORELSKET: Meghan og Trevor var sammen i seks år før de giftet seg i 2011. Foto: Splash News. Vis mer

- Ble skilt på grunn av Hollywood

Thomas Markle jr. - Meghans halvbror - har tidligere sagt til Daily Mail at bruddet skyldtes «presset fra Hollywood».

- Han var en hyggelig fyr, som hun var sammen med i flere år. Jeg er ikke sikker på hva som førte til bruddet, men regner med at det var en «Hollywood-greie».

Tre år etter skilsmissen skal Meghan ha møtt prins Harry for første gang under en fest hos deres felles venn Misha Nonoo.

TILBAKE PÅ JAMAICA: I mars var Meghan tilbake på Jamaica med den nye mannen i sitt liv - prins Harry. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE PÅ JAMAICA: I mars var Meghan tilbake på Jamaica med den nye mannen i sitt liv - prins Harry. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens Meghan har funnet sin drømmeprins, har Trevor etter skilsmissen blant annet vært koblet til «Baywatch»-stjernen Charlotte McKinney.

- Vil tjene penger på eks-kona

Han har også blitt beskyldt for å forsøke å tjene penger på eks-konas kongelige romanse.

I september ble det kjent at filmprodusenten Trevor skal ha solgt rettighetene til en ny komedie, hvor den kvinnelige hovedpersonen forlater ektemannen for en britisk prins.

Ifølge International Business Times skal tv-produsenten ha foreslått ideen til et tv-selskap etter en samtale med en venn.

Der skal han ha forestilt seg hva som ville skjedd dersom han og Meghan hadde felles barn, og hvordan en kamp om foreldrerett ville blitt komplisert av Meghans nye, kongelige kjæreste.

Tv-selskapet Fox skal ha bekreftet til nettavisen at det er et prosjekt under utvikling som vurderes for en pilot-episode, og forklarer plottet i serien som følger:

- Skilsmisse er hardt. Delt foreldrerett er hardere. Delt foreldrerett med den britiske kongefamilien i det utilgivelige søkelyset til Londons tabloide medier er neste nivå.

SKILT ETTER TO ÅR: Kun et par år etter bryllupet ble Trevor og Meghan skilt. Foto: Splash News
SKILT ETTER TO ÅR: Kun et par år etter bryllupet ble Trevor og Meghan skilt. Foto: Splash News Vis mer

Meghan har ingen barn med sin eksmann, og på denne måten skiller virkeligheten seg fra historien i den potensielle tv-serien.

- Frykter konsekvensene

Likevel er det nok likheter til at kongehuset frykter konsekvensene, ifølge den britiske kongehuseksperten Phil Dampier.

Han forteller til IBT at det i hovedsak skal være de potensielle følgene av en slik serie, som er årsaken til kongehusets bekymring.

NY SERIE?: Trevor skal ifølge flere medier ha vurdert å lage en TV-serie inspirert av eks-konas kongelige romanse. Foto: Splash News
NY SERIE?: Trevor skal ifølge flere medier ha vurdert å lage en TV-serie inspirert av eks-konas kongelige romanse. Foto: Splash News Vis mer

Han mener kongehuset sannsynligvis er redd for at en tv-serie som dette vil kunne føre til en strøm av andre som ønsker å selge en historie eller lage en film om den amerikanske skuespilleren.

- Hun er ikke en kongelig ennå, men eksmannen forsøker allerede å tjene penger på historien. I en alder av 36 har Meghan en fortid, så det kan være mange mennesker som vil ønske å hoppe på trenden, forteller han.

SLUTT: Meghan Markle har foreløpig ikke uttalt seg om eks-mannen etter at det ble kjent at hun skal gifte seg på nytt. Foto: Splash News
SLUTT: Meghan Markle har foreløpig ikke uttalt seg om eks-mannen etter at det ble kjent at hun skal gifte seg på nytt. Foto: Splash News Vis mer

Likevel tror han ikke bekymringene vil være store nok til at det går utover ekteskapsplanene til den britiske prinsen.

- Jeg tror ikke det vil hindre Harry i å gifte seg med kvinnen han elsker, forteller Dampier til IBT.

Det britiske kongehuset har ikke selv uttalt seg om saken.

LES OGSÅ: - Jeg hadde aldri hørt om Meghan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer