Prins Charles:

- Han er såret etter all hjelpen han har gitt

Prinsen av Wales skal ha finansiert Meghan og Harrys livsstil med store summer.

SÅRET: Prins Charles er angivelig såret av hertugparets beslutning om å trekke seg tilbake, da han skal ha ofret enorme summer for deres velvære. Foto: NTB Scanpix
SÅRET: Prins Charles er angivelig såret av hertugparets beslutning om å trekke seg tilbake, da han skal ha ofret enorme summer for deres velvære. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Prins Charles (71) skal ha gitt store summer av sin private inntekt til prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38), og parets beslutning om å trekke seg tilbake skal derfor ha såret ham.

Det skriver Evening Standard.

Ifølge avisen skal prinsen av Wales ha strukket seg til sitt ytterste for at Harry og Meghan skal trives, spesielt etter at hertuginnen giftet seg med prinsen og entret de kongelige rekker for snart to år siden.

- Det er nok surt å ta innover seg, med tanke på at prinsen av Wales har gjort alt for å hjelpe sin sønn, som han elsker, og omfavne svigerdatteren sin, forteller en kilde til avisen.

- Betydelige summer

Prins Charles skal ifølge avisen ha brukt flere millioner på å blant annet innrede hjemmet til hertugparet i Windsor, i tillegg til at han skal ha betalt det som omtales som «en liten formue» av parets storslåtte bryllup i 2018.

Pengene skal både ha kommet fra Charles' fortjeneste fra hertugdømmet Cornwall, men også fra hans inntekt knyttet til private investeringer, kommer det fram i avisen.

I tillegg til Charles sine private penger, skal hertugparet også ha brukt mange millioner kroner på å renovere hjemmet sitt i Windsor - penger de kongelige mottar fra skattebetalerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer