Prins Charles:

- Han er rasende

Prins Charles skal være oppgitt over all oppmerksomheten sønnene hans har fått i det siste.

RASER: Prins Charles raser angivelig mot sine to sønner for at konflikten dem imellom har tatt oppmerksomheten bort fra det viktige arbeidet de andre kongelige gjør. Foto: NTB Scanpix
RASER: Prins Charles raser angivelig mot sine to sønner for at konflikten dem imellom har tatt oppmerksomheten bort fra det viktige arbeidet de andre kongelige gjør. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har den nye dokumentaren «Harry & Meghan: An African Journey» sørget for overskrifter i mediene verden over.

I dokumentaren kommer seerne tett på prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38), som åpner opp om flere personlige temaer. De snakker blant annet om sin mentale helse, og om all oppmerksomheten de har fått etter at de ble gift i fjor.

Prins Harry benytter også anledningen til å ta et oppgjør med de mange ryktene som har florert rundt ham og broren, prins William (37), det siste halvåret. Det har nemlig blitt hevdet at de krangler.

Mens 35-åringen forteller at majoriteten av det som er blitt skrevet er «skapt ut av ikke noe», sier han samtidig at det på sett og vis er noe hold i det som er blitt skrevet, da han bekrefter at de to «er på ulike stadier i livet».

Tok all oppmerksomheten

35-åringens uttalelser har mildt sagt vekket oppsikt, og det er liten tvil om at dokumentaren har stjålet mye spalteplass om de kongelige.

Dermed har det blitt mindre plass til mye annet, noe som angivelig plager de britiske prinsenes far, prins Charles (70). Det skriver The Sun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer