RASER: Prins Charles raser angivelig mot sine to sønner for at konflikten dem imellom har tatt oppmerksomheten bort fra det viktige arbeidet de andre kongelige gjør. Foto: NTB Scanpix
RASER: Prins Charles raser angivelig mot sine to sønner for at konflikten dem imellom har tatt oppmerksomheten bort fra det viktige arbeidet de andre kongelige gjør. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prins Charles:

- Han er rasende

Prins Charles skal være oppgitt over all oppmerksomheten sønnene hans har fått i det siste.

Publisert

De siste dagene har den nye dokumentaren «Harry & Meghan: An African Journey» sørget for overskrifter i mediene verden over.

I dokumentaren kommer seerne tett på prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38), som åpner opp om flere personlige temaer. De snakker blant annet om sin mentale helse, og om all oppmerksomheten de har fått etter at de ble gift i fjor.

Prins Harry benytter også anledningen til å ta et oppgjør med de mange ryktene som har florert rundt ham og broren, prins William (37), det siste halvåret. Det har nemlig blitt hevdet at de krangler.

Mens 35-åringen forteller at majoriteten av det som er blitt skrevet er «skapt ut av ikke noe», sier han samtidig at det på sett og vis er noe hold i det som er blitt skrevet, da han bekrefter at de to «er på ulike stadier i livet».

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Tok all oppmerksomheten

35-åringens uttalelser har mildt sagt vekket oppsikt, og det er liten tvil om at dokumentaren har stjålet mye spalteplass om de kongelige.

Dermed har det blitt mindre plass til mye annet, noe som angivelig plager de britiske prinsenes far, prins Charles (70). Det skriver The Sun.

- Prinsen av Wales er veldig travel om dagen med sin reise i Japan, som inkluderer et besøk med rugbylaget fra Wales. Men poenget er at alt dette «rotet» har undergravet det arbeidet han gjør, akkurat som det tok all oppmerksomheten fra prins William og hertuginne Kates arbeid i Pakistan nylig, forteller en kilde.

- Å gjøre det mot broren din er en ting, men å gjøre det mot faren din er noe helt annet, legger kilden til.

- Fullstendig ignorert

Prins Charles skal altså nå være rasende på sine to sønner for at den angivelige konflikten og Harrys nye kommentarer er blitt mye omtalt.

En annen grunn til at 70-åringen nå er oppgitt, er at også han har fått laget en dokumentar om sitt eget liv og arbeidet han gjør som kongelig.

Dokumentaren «Prince Charles: Inside the Dutchy of Cornwall» er laget for samme kanal som Harry og Meghans, ITV, men den er det ikke like mange som har fått med seg.

Han skal også ha reagert på at enkelte har påstått at hertugparet ene og alene har modernisert det britiske kongehuset med årene.

- Dette er en dokumentar om hans livs arbeid, og den betydde virkelig mye for ham. Den har blitt fullstendig ignorert, alt fordi disse to (Harry og Meghan, journ.anm.) tror de har funnet opp hjulet, sier kilden til den britiske tabloidavisen.

TAR TIL TÅRENE: Prins Harry blir svært sentimental når han snakker om foreldrerollen under den årlige WellChild Awards i London. Video: NTB Scanpix / Rød Løper Vis mer

Avslår invitasjoner

Kilden påpeker imidlertid at prins Charles alltid har vært veldig støttende når det kommer til prins Harry og hertuginne Meghan, og han fulgte blant annet sistnevnte opp kirkegulvet på bryllupsdagen.

Likevel skal han nå være skuffet over at sønnen og svigerdatteren stadig stjeler oppmerksomheten fra hans viktige arbeid, samt at hertugparet ved flere anledninger har unngått å dukke opp på arrangementer han har invitert til.

LES OGSÅ: -Ingen vil lage brudekjolen hennes

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer