- Han er ganske høylytt, men ekstremt vakker

Prins William avslører en tøff start med søvnløse netter.

SEOGHØR.NO: Det hjelper ikke å være kongelig når man får en baby i hus. Små prinser og prinsesser sørger for akkurat like mye nattevåk som andre babyer. Det kunne prins William bekrefte da han onsdag var på sitt første offisielle oppdrag etter hans sønn kom til verden.

Ifølge nettstedet Mirror fortalte prinsen om endeløse våkenetter. Hans krevende jobb som søk- og redningspilot var viss nok ingenting sammenlignet med å passe på den søvnløse babyen.

Heldigvis kunne han også fortelle at den den drøyt tre uker gamle George har sovet mye bedre de siste dagene, og som nybakte foreldre flest var William stolt som en hane da han snakket om sin lille hjerteknuser.

- Han er ganske høylytt, men ekstremt vakker, spøkte William.

Williams første offisielle oppdrag, var nok ikke tilfeldig valgt ut. Han besøkte nemlig the Anglesey Show i Wales, som er lokalisert nettopp der hvor han har vært stasjonert som RAF-pilot siden januar 2010. De siste to årene har Anglesey også vært hertuginne Kates hjem.

Oppholdet i Wales nærmer seg imidlertid en slutt for de kongelige. William skal snart avslutte sin post, og det er ventet at han skal jobbe i London i høst. Det var derfor en svært følelsesladd tale fra prinsen, som ikke kunne få fullrost Anglesey og folket der nok.
 
- Jeg vil av hele mitt hjerte takke for hvor godt dere tok i mot meg og min kone da vi kom hit - slik dere gjør med tusenvis av besøkende hvert år, sa han og fortsatte:

- Denne øya har vært vårt første hjem sammen, og det vil alltid være en svært spesiell plass for oss. Catherine og jeg gleder oss til å komme tilbake igjen og igjen med vår familie i årene fremover.

LES OGSÅ: Prinsens første ferietur