Prins Charles og prins Harry:

- Han er fortsatt opprørt over Harry

Prins Charles skal fremdeles ikke ha tilgitt sønnen.

UVENNER: Det er angivelig dårlig stemning mellom prins Charles og prins Harry. Foto: Doug Peters / Empics Entertainment / NTB
UVENNER: Det er angivelig dårlig stemning mellom prins Charles og prins Harry. Foto: Doug Peters / Empics Entertainment / NTB Vis mer
Publisert

Det har snart gått to uker siden det britiske kongehuset tok siste farvel med prins Philip. Dronning Elizabeths (95) ektemann døde fredag 9. april, 99 år gammel.

Det var knyttet stor spenning til begravelsen, da det var første gang prins Harry (36) møtte familien etter det mye omtalte Oprah-intervjuet.

Prins Harrys forhold til faren prins Charles (72) skal imidlertid fortsatt være betent. Det avslører en kilde til US Weekly.

- Dessverre løste ikke prins Charles og prins Harry problemene seg imellom da de møttes. De pratet så vidt sammen, forteller kilden.

PRINS PHILIP: Prins William og prins Harry går sammen ut av begravelsen til prins Philip Vis mer

Konflikten ble for alvor kjent for resten av verden da Harry lettet på sløret under intervjuet med Oprah Winfrey (67). Da fortalte han at faren hadde sluttet å svare når han ringte, og at det var mye de to hadde å jobbe med.

Harry uttalte at han følte seg sviktet fordi faren selv har vært gjennom noe lignende, og at han vet hvordan det sårer. Det skal ha skjedd mye vondt de to imellom, men Harry understreket at han vil fortsette å prioritere det å fikse forholdet til faren.

Ikke tilgitt

17. april møttes far og sønn igjen, men ingen av de skal ha benyttet sjansen til å begrave stridsøksen.

- Charles er fortsatt opprørt over at Harry kastet familien og seg selv under bussen i det store intervjuet, og er ikke klar for å la det passere, fortsetter kilden, og legger til:

BEGRAVELSE: Dronning Elizabeth satt alene da hun tok et siste farvel med ektemannen sin gjennom 73 år, prins Philip. Nå rører bildet en hel verden. Foto: AP Vis mer

- Men det skal sies - Harry løp ikke akkurat til Charles for å be om tilgivelse heller. Han har fremdeles ikke tilgitt faren for mangelen på støtte da han og hertuginne Meghan bestemte seg for å flytte.

Kilden forteller videre at den eneste årsaken til at Harry returnerte til Storbritannia, var for å se dronning Elizabeth, og for å vise sin respekt til avdøde prins Philip.

Fryses ut

Men det ender ikke der. Prins Charles, skal ha en ny visjon i tankene for fremtiden. En visjon som ikke involverer den yngste sønnen. Ifølge kilden jobber Charles for et «slankere» monarki og fryser dermed ut Harry.

Charles skal være av den oppfatning at sønnen ikke fortjener de privilegiene det innebærer å være kongelig, etter det han utsatte familien for.

SNAKKER UT: Prins Charles uttaler seg om farens bortgang. Prins Philip ble 99 år gammel. Video: Clarence House TWITTER Vis mer

Prins Harry skal ikke ha blitt tatt særlig godt imot av resten av familien heller da han ankom hjemlandet for å delta i bestefarens begravelse. En kilde hevdet overfor Daily Mail at han skal ha blitt møtt av en kald skulder.

- Ironisk nok er prins Andrew den eneste som viste sympati for ham. Han vet hvordan det oppleves å være på utsiden, både selv og på grunn av Sarah Ferguson (ekskona, journ.anm.). Det er lite sympati for ham etter det han og Meghan sa i Oprah-intervjuet, fortalte kilden nylig.

Kilden hevdet også at prinsesse Anne (70), prins Edward (57) og grevinne Sophie (56) er blant dem som angivelig fortsatt er opprørt på grunn av Harry og Meghans intervju med Winfrey.

LES OGSÅ: - Det var ikke mitt valg å ta

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer