- Han er en fullstendig idiot

Sangstjernen langer ut mot prins Harry og det britiske kongehuset.

RASER: Artisten Morrissey (til høyre) raser mot prins Harry, og kaller ham en idiot. Foto: All Over Press
RASER: Artisten Morrissey (til høyre) raser mot prins Harry, og kaller ham en idiot. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det skjer med jevne mellomrom, og nå har det skjedd igjen. Artisten Morrissey har fått nok og langer ut mot det britiske kongehuset. Og spesielt er det prins Harry som får unngjelde.

Da prinsen i august var i Las Vegas, kom det ut noen mindre flatterende nakenbilder av ham sammen med en jente på en fyllefest. Bildene skapte sjokkbølger i de kongelige kretser.

- Jeg ble ikke overrasket over bildene av Harry, fordi han alltid har vært en fullstendig idiot. Monarkiet er først og fremst en forretning, og det er viktig for dem at det britiske folk fortsetter å finansiere deres luksuriøse livsstiler. Jeg synes det er veldig trist, raser artisten til News.com.au.

Men det er ikke bare Harry som får gjennomgå. Artisten mener samtlige i monarkiet gjør store feil.

- Prins William skyter hjort, hertuginne Kates favorittrett er foie gras, som er sjokkerende grusomt. Harry skyter vannbøffel... De er de mest dysfunksjonelle, ubehagelige og arrogante menneskene på planeten. En sur såpeopera, og alle burde bare gi seg. Kan du forestille deg hvordan statsministeren i Argentina så på Harry i Vegas? Eller paven? Eller erkebiskopen av Canterbury?

Ingen fra det britiske kongehuset har så langt svart på artiststjernens tirade.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Prins Harrys nakensjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer