Bryllupet til prins Harry og Meghan Markle:

- Han dropper den ene eksen fra bryllupet, men inviterer den andre

Det er mulig en noe beklemt stemning vil oppstå på den kongelige bryllupsdagen.

DROPPER EN EKS?: Ifølge UsWeekly vil prins Harry invitere ekskjæresten Chelsy Davy (t.h.) når han og Meghan Markle gifter seg i mai, men droppe sin forrige eks - Cressida Bonas (bildet t.v.). Foto: NTB scanpix
DROPPER EN EKS?: Ifølge UsWeekly vil prins Harry invitere ekskjæresten Chelsy Davy (t.h.) når han og Meghan Markle gifter seg i mai, men droppe sin forrige eks - Cressida Bonas (bildet t.v.). Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Nå er det kun fire måneder til bryllupet mellom prins Harry av Storbritannia (33) og den amerikanske tv-stjernen Meghan Markle (36) skal stå i London.

Bryllupsdatoen er fastsatt til lørdag 19. mai, og sannsynligvis er det relativt nyforlovede paret godt i gang med å bestemme hvem som skal - og ikke skal - bli invitert til begivenheten.

Og skal man tro nettstedet UsWeekly, må Meghan etter alt å dømme finne seg i at én av ekskjærestene til prins Harry kommer til å overvære bryllupsdagen deres.

- Fortsatt venn med Harry

Prins Harry var i et «av-og-på»-forhold med Chelsy Davy (32) i flere år på 2000-tallet, og Chelsy var faktisk blant gjestene da prins William (35) giftet seg med hertuginne Kate (36) i 2011.

Etter det endelige bruddet fra Chelsy, fant prins Harry sammen med skuespiller og modell Cressida Bonas (28). De to ble introdusert av Harrys kusine, prinsesse Eugenie (27), i 2012, men i 2014 gikk de hvert til sitt.

Nå hevder en kilde overfor UsWeekly at prins Harrys forhold til en av de to eksene er såpass vennskapelig at hun trolig dukker opp i bryllupet til ham og Meghan:

- Begge kommer til å gå gjennom [gjeste]listen nøye. Ikke forvent å se Cressida blant de inviterte, de to forble ikke venner, men ikke bli overrasket hvis Chelsy dukker opp sammen med en date, sier kilden, og legger til:

- De to har forblitt venner, lenge etter at de avsluttet forholdet sitt, og de holder fortsatt kontakten. Hun gratulerte ham så fort forlovelsen ble annonsert.

INGEN LYD: Bildene fra før det første intervjuet med Prins Harry og Meghan Markle har ingen lyd, men de viser likevel tydelig kjemien de to imellom. Video: CNN. Vis mer Vis mer

- Ikke noe problem

At ekskjæresten til personen du ønsker å dele resten av livet med er invitert i bryllupet ditt, er nok en situasjon mange prøver å unngå i det lengste.

Imidlertid sier UsWeeklys kilde at den tidligere «Suits»-skuespilleren ikke har noe imot at Chelsy Davy kanskje dukker opp i det kongelige bryllupet:

- Meghan vil ikke ha noe problem med at hun er der, og Chelsy sto på den aller første listen over venner å invitere, påstår kilden.

GOD TONE: Chelsy Davy (t.v.), prins Harry og prins William avbildet jublende sammen på Wembley i London sommeren 2007. Foto: AFP/ NTB scanpix
GOD TONE: Chelsy Davy (t.v.), prins Harry og prins William avbildet jublende sammen på Wembley i London sommeren 2007. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Når det gjelder hvilke andre gjester som kommer til å delta i bryllupet i midten av mai, svirrer spekulasjonene heftig.

Ifølge CNN har britiske medier spekulert i hvorvidt paret kommer til å invitere Barack (56) og Michelle Obama (54), som de kjenner personlig, men utelate den sittende amerikanske presidenten, Donald Trump (71).

​Møtte utro eks i bryllup

En kongelig som imidlertid har opplevd å få et relativt ublidt gjensyn med en tidligere kjæreste i et bryllup, er prinsesse Madeleine av Sverige (35).

I en årrekke var hun kjæreste med juristen Jonas Bergström (38), og de to ble til og med forlovet. Imidlertid ble forlovelsen brått brutt i 2010, da det viste seg at Bergström hadde vært utro.

Et drøyt år etter utroskapsskandalen og den påfølgende brutte forlovelsen, møttes Bergström og prinsesse Madeleine igjen. Og stemningen var neppe den beste:

I august 2011 var de nemlig begge gjester i bryllupet til sine felles venner Dag Werner og Nathalie Rosta, paret som førte Bergström og prinsessen sammen over ti år tidligere. Det skrev Aftonbladet den gang.

- De har ikke lenger noen kontakt, men omgås jo i samme kretser. Så det vil være umulig for dem å aldri støte på hverandre slik, sa hoffekspert Roger Lundgren til Aftonbladet.

I dag er prinsesse Madeleine som kjent gift med den amerikanske forretningsmannen Chris O'Neill (43), som hun for tiden venter sitt tredje barn med.

Etter det bitre bruddet med Madeleine ble Bergström sammen med prinsessens venninne, Stephanie av Klercker. Det skapte naturligvis et stort rabalder i vennegjengen. Paret er i dag gift, og har blitt foreldre sammen.

LES OGSÅ: Erlend Elias: - Jeg fikk sjokk da jeg så meg selv i speilet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer