- Han danset med en ukjent blondine

Ny video av kronprins Frederik skaper storm i Danmark før barnedåpen.

NY SKANDALE: Hverken kronprins Frederik eller kronprinsesse Mary har hittil kommentert partyvideoen som skaper storm i Danmark. Her er de med barna Christian og Isabella. Foto: AP
NY SKANDALE: Hverken kronprins Frederik eller kronprinsesse Mary har hittil kommentert partyvideoen som skaper storm i Danmark. Her er de med barna Christian og Isabella. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Dagen før dåpen til sine to små tvillinger, skaper en ny video av Danmarks kronprins Frederik storm i vårt naboland.

På en film, som er publisert på nettsiden til danske Se og Hør, vises Frederik mens han danser tett med en ukjent kvinne på sin favoritt-nattklubb Simons.


- Han drakk og danset tett med en ukjent blondine hele kvelden, skriver bladet på sin nettside.

Her kan du se videoen (ekstern lenke).

Ifølge Ekstra Bladet skal kronprinsen ha forlatt nattklubben i 3.30, men det er ikke kjent om det var alene eller i følge med andre.

I videoen vises Frederik mens han slår rundt med armene og flere ganger omfavner kvinnen.

- Han ga kvinnen sin udelte oppmerksomhet, skriver avisen Ekstra Bladet.

Forholdet mellom det danske kronprinsparet har vært tilsynelatende harmonisk siden de giftet seg i 2004.

Sammen har de barna Christian (5) og Isabella (3) i tillegg til tvillingene.

- Frederik har støttet meg med masse kjærlighet, sa kronprinsessen ifølge Ekstrabladet da de to presenterte tvillingene for pressen i februar.

Både kronprinsen og hans bror prins Joachim har imidlertid aldri lagt skjul på at de er glade i en fest,  noe som har gitt dem tilnavnet «turboprinsene».

I 2008 var det prins Joachim som vakte oppsikt for sine nattklubb-vaner, etter at han ble observert kraftig beruset på en homsebar i København.

Kronprins Frederik har foreløpig ikke kommentert den siste nattklubb-videoen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer