Thomas Markle:

- Han brukte Lotto-gevinsten på Meghan

Faren til hertuginne Meghan skal være bitter over at hun og halvsøsknene aldri har betalt ham noe tilbake.

ØKONOMISKE VANSKER: Hertuginne Meghans far, Thomas Markle, sliter med økomonien. Nå hevder kilder han klandrer barna for at han aldri har fått tilbakebetalt pengene han har brukt på utdannelsen deres, og at han i tillegg har funnet en noe ovveraskende metode for å spe på egen inntekt. Foto: NTB Scanpix
ØKONOMISKE VANSKER: Hertuginne Meghans far, Thomas Markle, sliter med økomonien. Nå hevder kilder han klandrer barna for at han aldri har fått tilbakebetalt pengene han har brukt på utdannelsen deres, og at han i tillegg har funnet en noe ovveraskende metode for å spe på egen inntekt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mens det nylig ble spekulert på om hertuginne Meghans mor, Doria Ragland (61), er på flyttefot til England for å være nærmere datteren, er tilsynelatende forholdet mellom Meghan og hennes far, Thomas Markle (73), fortsatt iskaldt.

Thomas har nemlig kommet med jevnlige uttalelser til mediene, både før og etter at han uteble fra datterens kongelige bryllup i mai.

Nå hevder kilder nær Thomas at den tidligere suksessrike regissøren er i økonomiske vansker, og at han derfor blir stadig mer bitter på sine barn for at de ikke vil gi ham økonomisk bistand.

Vil ha tilbakebetalt

At det følger store utgifter med det å ha barn, er ikke noe nytt.

Men mens vi her til lands stort sett slipper å betale for barnas skolegang, er det vanlig praksis i USA, hvor hertuginne Meghan og hennes to halvsøsken, Samantha Grant og Thomas Markle jr., vokste opp.

Nå hevder kilder til tabloidavisen The Mirror at Thomas, eller «Tom» som han ofte kalles, er bitter over at han har betalt i dyre dommer for utdannelsen til barna, uten å ha fått pengene tilbakebetalt.

Saken fortsetter nedenfor.

FAMILIE: Her er 19 år gamle Meghan avbildet med flere familiemedlemmer i anledning bestemorens 95-årsdag i 2000. Foto: Splash News/ NTB scanpix
FAMILIE: Her er 19 år gamle Meghan avbildet med flere familiemedlemmer i anledning bestemorens 95-årsdag i 2000. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Mens han jobbet støttet han alle barna sine økonomisk. Han var sjenerøs. Men han la aldri skjul på at han forventet at pengene han brukte på dem skulle tilbakebetales, sier kilden, og fortsetter:

- Han sier de ikke har gitt en j**** krone tilbake. Han blir stadig mer bitter over det, og det har ikke hjulpet på at ekskona, Meghans mor, har blitt så godt mottatt av kongefamilien. At hun kanskje skal flytte til England mens han sitter fattig igjen i Mexico.

Tabloidavisen hevder også at økonomi var temaet som i utgangspunktet skapte gnisninger mellom Thomas og hans tre barn etter at han pensjonerte seg for syv år siden.

Thomas Markle skal også ha vært åpen om at han forventet at Meghan skulle ta vare på ham når han ble gammel, noe som nå har blitt en ytterligere skuffelse for den frittalende amerikaneren.

Saken fortsetter nedenfor.

Vant i Lotto

73-åringen er i dag som nevnt bosatt i Mexico. Tross langt lavere levekostnader der enn i USA, ble den tidligere suksessrike tv-regissøren, ifølge Independent, slått konkurs i fjor.

At det er dårlig stilt med økonomien har imidlertid ikke alltid vært tilfelle. I forkant av forlovelsen uttalte nemlig Meghans halvbror, Thomas jr., til den britiske avisen at Meghans far vant over seks millioner kroner i Lotto da de var barn.

- Hvis Meghan gifter seg med Harry vil hun ha vunnet livets lotteri, men at pappa vant i Lotto hjalp oss alle som barn, uttalte han den gang.

Videre forklarte han at pengene gjorde at Meghan kunne gå på de beste skolene og få den beste opplæringen.

FAR OG DATTER: Her er Thomas Markle avbildet sammen med datteren, hertuginne Meghan dengang hun var ungdom. I dag er forholdet dem imellom svært kjølig. Foto: NTB Scanpix
FAR OG DATTER: Her er Thomas Markle avbildet sammen med datteren, hertuginne Meghan dengang hun var ungdom. I dag er forholdet dem imellom svært kjølig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Meghan er en som alltid har hatt laserfokus. Hun vet hva hun vil ha og hun stopper ikke før hun har fått det, la han til.

Lanserer klesmerke?

At økonomien ikke akkurat går så det griner, er noe Thomas Markle angivelig skal ha funnet en ny idé for å takle. Og da hjelper det nok at datteren er hertuginnen av Sussex.

Ifølge flere internasjonale medier, skal Thomas nå ha besluttet å starte sitt eget klesmerke for menn for å spe på inntekten.

Nyheten skal, ifølge Page Six, ha blitt bekreftet av Meghans halvsøster Samantha. På sin lukkede Twitter-konto skal hun nemlig ha skrevet følgende:

«Så spent på pappas nye klesmerke for menn! Oppdatering kommer».

Om det viser seg å være hold i påstandende om et mulig forsøk som klesdesigner, vil nok det komme overraskende på de aller fleste. For selv om hertuginne Meghan er blitt et yndet moteikon, er ikke faren hennes kjent for å ha en nevneverdig fjong klesstil.

LES OGSÅ: Nå snakker han ut om bryllupsdramaet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer