- Han blir utstøtt av vennekretsen

De oppfatter Jonas som en dust, mener svensk kongeekspert.

KAN HA STENGT DØREN: - Hva man kan slå fast, er at Madeleines venner og omgangskrets har stengt døren. For øyeblikket er han mer eller mindre frosset ut, mener Daniel Nyhlén om Jonas Bergström. Foto: Stella Pictures
KAN HA STENGT DØREN: - Hva man kan slå fast, er at Madeleines venner og omgangskrets har stengt døren. For øyeblikket er han mer eller mindre frosset ut, mener Daniel Nyhlén om Jonas Bergström. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Mens prinsesse Madeleine (27) opplever stor støtte etter bruddet, er eks-forloveden Jonas Bergström (31) frosset ut av vennekretsen. Det mener kongeekspert Daniel Nyhlén overfor ukebladet Svensk Damtidning og TV4.
 
- Hva man kan slå fast, er at Madeleines venner og omgangskrets har stengt døren. For øyeblikket er han mer eller mindre frosset ut. De er ikke spesielt glade i Jonas. De synes han har vært en skikkelig dust, sier Nyhlén til VG.
 
Lørdag kom den offisielle meldingen om at paret har brutt forlovelsen, mens Madeleiene selv sattpå et fly til New York.

Kongeekspert Catarina Hurtig, som har fulgt de to svenske prinsessene i ti år som hoffreporter forskjellige steder, mener Bergström hadde en enkel jobb med å bli akseptert av kongefamilien.

- Mens Daniel (forloveden til Victoria) har hatt en hard og lang kamp for å bli godkjent, skled Jonas rett igjennom. Jonas kommer fra den klikken som er rundt kongefamilien og hadde en lett jobb. Bondegutten Daniel kommer ikke fra dette miljøet. Jonas ble hele tiden beskrevet som kongens favorittsvigersønn, sier Hurtig, som ikke er like sikker som Nyhlén at deres felles venner vil snu ryggen til Jonas.

- Hans største utfordring er nok ikke vennene på Stureplan. De vil nok fortsatt være der. Hvordan det går å jobbe som advokat og ha så lav troverdighet som Jonas har nå er nok langt verre, sier Catarina Hurtig til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forlovelsen er brutt