Hadde narko-fest på Harrys rom

- Det ble ganske villt i Harrys suite den natta, sier øyenvitne om prins Harrys nachspiel i Las Vegas.

ELLEVILL FEST: Prins Harry tok seg en real fest i Las Vegas, og ifølge Radaronline ble det inntatt kokain, marijuhana og fleinsopp på Harrys hotellrom. Illustrasjonsbilde.  Foto: Stella Pictures
ELLEVILL FEST: Prins Harry tok seg en real fest i Las Vegas, og ifølge Radaronline ble det inntatt kokain, marijuhana og fleinsopp på Harrys hotellrom. Illustrasjonsbilde. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Bilder av en splitter naken prins Harry (28) har gått verden rundt etter at han slo ut håret under sin famøse ferietur til Las Vegas. Nakenbildene har skapt oppstandelse i hjemlandet, og dronning Elizabeth skal være rasende på barnebarnet, som har satt hele diamantjubileet i skyggen med sine ville krumspring.

Det har i etterkant av festlighetene blitt varslet at bildene bare er en forsmak på hva som vil komme ut - og nå ser det ut til at skandalen er et faktum.

Amerikanske Radaronline.no er først ute med å bringe nyheten om kokainfest på Harrys nachspiel - og festingen skal også være festet til video.

- Det ble ganske vilt i Harrys suite den natta. Alle drakk, og noen tok også narkotika, forteller et øyenvitne til radaronline.

Artikkelen er ført i pennen av Amber Goodhand - redaktøren av nettstedet. Redaktøren har snakket med flere som var tilstede på festen, og de bekrefter ryktene som har versert: 

- Noen snorta kokain, forteller de videre.

Det kongelige nachspielet har vakt stor oppstandelse - og øyenvitnet ønsker å forbli anonym.

Det var ikke bare kokain som gikk på rundgang, flere av gjestene var allerede høye på magic mushrooms og marihuana.

Kilden så imidlertid ikke prinsen ta kokain eller spise sopp - men han poengterer at han ikke var sammen med prinsen hele tiden.

Inntak av narkotika kan som kjent svekke dømmekraften til folk, og det er ikke tvil om at prinsen oppførte seg utagerende under oppholdet i Vegas.

Harry har tidligere blitt tatt på fersken for å røyke pot - og da fikk han kallenavnet Harry Pot-Head av britiske aviser. Pappa Charles tok han da med til et senter for unge narkotikamisbrukere, slik at han kunne lære om det farlige stoffet.

En annen kilde Radaronline har snakket med forteller at det finnes videoopptak fra festen der Harry viser kronjuvelene, og at de har gjort forsiktige sonderinger for å finne ut hvor mye videoen er verdt.

Se bildene som Harry ville få slettet her.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trakk seg for andre gang fra TV-konkurranse


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer