Prins Harry og prins William:

- Hadde hemmelig samtale etter begravelsen

Prins Harry, prins William, hertuginne Kate og prins Charles skal ha fått snakket ut etter begravelsen - i hvert fall ha startet en samtale.

BEDRE FORHOLD?: Prins William, hertuginne Kate og prins Harry skal ha hatt en lengre samtale etter lørdagens begravelse. Prinsenes far, prins Charles, skal også ha vært til stede. Foto: Tim Rooke/REX/NTB
BEDRE FORHOLD?: Prins William, hertuginne Kate og prins Harry skal ha hatt en lengre samtale etter lørdagens begravelse. Prinsenes far, prins Charles, skal også ha vært til stede. Foto: Tim Rooke/REX/NTB Vis mer
Publisert

Prinsebrødrene William (38) og Harry (36) rørte en hel verden da de endelig ble gjenforent i prins Philips begravelse lørdag. Mens de to brødrene gikk med en fetter mellom seg på vei til kapellet, ble de observert vandrende sammen - og ikke minst snakkende - etter et siste farvel med bestefaren.

Om dette betyr at de har lagt det tilsynelatende iskalde forholdet bak seg, eller om de bare står sammen i sorgen, vites ikke, men det kan være et tegn på at ting er på bedringens vei mellom dem.

Også i etterkant av begravelsen, da familien samlet seg på Frogmore Cottage, skal William og Harry, hertuginne Kate (39) og prins Charles (72) ha blitt igjen for en lengre samtale, som ifølge The Sun skal ha vart i to timer.

Lang, privat samtale

En kongelig kilde hevder et brødrenes kusine prinsesse Eugenie (31) og hennes ektemann Jack Brooksbank (34), som nå bor på Forgmore, skal ha trukket seg tilbake da de fire ovennevnte begynte å snakke om problemene.

- Harry følte seg åpenbart overkjørt ettersom de var tre og han bare var seg selv, så han ønsket å være på hjemmebane, sier kilden videre.

PRINS PHILIP: Prins William og prins Harry går sammen ut av begravelsen til prins Philip Vis mer

Prins Harry og hertuginne Meghan (39) bodde som kjent på Frogmore frem til de trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter i fjor.

- Dette er overhodet ikke slutten på krisen i forholdet deres, men en god gest og en fin måte å ta det første steget mot helbredelse, fortsetter kilden.

William, Kate og Charles skal ha dratt etter om lag to timer, noe som trolig er lenge nok og som nevnt en god start. Harry skal også ha minglet med andre medlemmer av kongefamilien.

- Vil ikke krangle

Sjefredaktør i Majesty Magazine, Ingrid Seward, tror samtalen skal ha gått forholdsvis rolig for seg, med mindre Harry brakte det mye omtalte Oprah Winfrey-intervjuet på banen.

- Det siste du vil er å krangle etter en begravelse, sier hun til den britiske tabloidavisen.

Verken Buckingham Palace, Clarence House eller Kensington Palace har kommentert saken.

BEGRAVELSE: Dronning Elizabeth satt alene da hun tok et siste farvel med ektemannen sin gjennom 73 år, prins Philip. Nå rører bildet en hel verden. Foto: AP Vis mer

Kald skulder

Som nevnt har bildene av brødrene fått mye oppmerksomhet, og i britiske medier ble hertuginne Kate søndag omtalt som en «fredsmegler» etter begravelsen. På vei fra kapellet trakk hun seg tilbake slik at bare de to brødrene gikk ved siden av hverandre.

Likevel skal ikke prins Harry ha blitt tatt særlig godt imot av familien etter at han ankom hjemlandet for å delta i bestefarens begravelse. En kilde hevdet at han skal ha blitt møtt av en kald skulder.

- Ironisk nok er prins Andrew den eneste som har vist sympati for ham. Han vet hvordan det oppleves å være på utsiden, både selv og på grunn av Sarah Ferguson (ekskona, journ.anm.) sa en kilde til Daily Mail i helgen.

GÅTT BORT: Prins Philip har gått bort 99 år hammel. Se og Hørs kongehusekspert tror dødsfallet kan bli samlende for de britiske kongehuset. Vis mer

- Det er lite sympati for ham etter det han og Meghan sa i Oprah-intervjuet, la kilden til.

Det ble også hevdet at prinsesse Anne (70), prins Edward (57) og grevinne Sophie (56) er blant dem som angivelig fortsatt er opprørt på grunn av Harry og Meghans intervju med Winfrey.

Om samtalen mellom brødrene, Kate og prins Charles nå gjør at ting ser lysere ut for familien vites naturligvis ikke, men det er lov å håpe.

LES OGSÅ: Slik blir dronning Elizabeths bursdag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer