Haakon på hemmelig skitur

Kronprinsen stakk til fjells med ski på beina.

SKIGLAD: Her er kronprins Haakon på på ski under påskeferie i ved Sikkelsdalsetra i 2002.  Foto: NTB SCANPIX
SKIGLAD: Her er kronprins Haakon på på ski under påskeferie i ved Sikkelsdalsetra i 2002. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprins Haakon (38) skal torsdag på jobb i Leksnes i Lofoten, men allerede mandag ladet han i øyriket, ifølge lokalavisa Lofotposten.

Med i bagasjen var skiutstyr, og den skiinteresserte tronarvingen har nok benyttet dagene flittig til heftig offpistekjøring i de fantastiske Lofotalpene.

Etter det Se og Hør erfarer har Haakon også tidligere år storkost seg i de samme fjellområdene sammen med en kameratgjeng fra Oslo. Haakon har da reist inkognito, og bare noen få utvalgte har hatt kjennskap til hans tilstedeværelse i Lofoten. Topptrente livvakter fra politiet følger også med kronprinsen – selv på skitur...

Torsdag skal Kronrpinsen delta på en opplæringsdag for Global Dignity Days ved Vest-Lofoten videregående skole.

Haakon var selv med å starte organisasjonen Global Dignity i 2006. Organisasjonen har som mål å fremme verdighetsbasert lederskap, stimulere til en global samtale om verdighet og engasjere ungdom i betydningen av verdighet.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Prins William i dyp sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer