Haakon og Mette-Marit i Twitterflørt

- Å nå ble jeg glad! Savner deg på tur.

SAVNER HAAKON: Kronprinsesse Mette-Marit ble tydelig glad da kronprins Haakon tok kontakt med henne på Twitter under togreisen. Her er de to avbildet i Holmenkollen før i år. Foto: FameFlynet Norway
SAVNER HAAKON: Kronprinsesse Mette-Marit ble tydelig glad da kronprins Haakon tok kontakt med henne på Twitter under togreisen. Her er de to avbildet i Holmenkollen før i år. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SNÅSA (SEOGHØR.NO): Kronprinsesse Mette-Marit reiste til Bodø mandags kveld - og har siden tirsdag morgen vært på litterær togreise.

Men nå begynner savnet etter ektemannen og familien å melde seg!I forkant av siste stopp på reisen tvitret Haakon sin favorittbok til kronprinsessen.

«The Sailor who Fell from Grace with the Sea, Mishima. En ganske fæl bok med tittel som treffer midt i magen #minbok,» skriver han på Twitter.

«Å nå ble jeg glad! Savner deg på tur. Richard neste», svarte Mette-Marit.

«Richard lll blir spennende!  Skulle ønske jeg var der for å høre på nå,» svarer så kronprinsen om Shakespeares Richard-bok.

Mette-Marit skrev for øvrig masteroppgave om Richard lll på BI.

Under sin reise har en svært åpenhjertig Mette-Marit både snakket om at moren har vært den viktigste personen i hennes liv, og om farens alkoholisme.

- Som liten følte jeg alltid at jeg hadde noe jeg måtte skjule, det at min far var alkoholiker visste ingen av mine venner. Jeg tror at den gleden jeg har hatt ved å kunne forsvinne inn i bøkenes verden har blitt forsterket nettopp derfor, sa kronprinsessen.

LES OGSÅ: Se Mette-Marits nye designerkupp

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer