Haakon og Mette-Marit dukket opp i kongelig bryllup

Det norske kronprinsparet var blant æresgjestene under Casiraghi-bryllupet i Italia.

GIFT IGJEN: Lørdag ga Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo hverandre sine ja for annen gang.  Foto: NTB scanpix
GIFT IGJEN: Lørdag ga Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo hverandre sine ja for annen gang. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag 1. august samlet alt av italiensk og monegaskisk sosietet seg nok en gang for å feire ekteskapet mellom Beatrice Borremo (29) og Pierre Casiraghi (27).

Prinsesse Caroline (58) av Monacos yngste sønn og den italienske skjønnheten giftet seg forrige helg i en borgelig seremoni i fyrst Alberts palass i Monaco, men lørdag  var det duket for en religiøs seremoni i vakre omgivelser på en av de privateide Borremo-øyene i Italia. Det er brudens familie som eier øya.

Blant gjestene var det norske kronprinsparet Haakon Magnus og Mette-Marit, som fredag ble fraktet fra flyplassen i Milano og til den italienske øya.

PÅ PLASS: Mette-Marit og Haakon Magnus var blant gjestene i Italia.  Foto: NTB scanpix
PÅ PLASS: Mette-Marit og Haakon Magnus var blant gjestene i Italia. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hele den monegaskiske fyrstefamilien var også selvsagte gjester, og Prinsesse Caroline dukket opp med sin yngste datter prinsesse Alexandra.

Sangeren Lana Del Rey (30) var også gjest under bryllupet sammen med hennes italienske kjæreste Francesco Carrozzini (32).

Under den religiøse seremonien bar bruden en vakker hvit kjole fra det italienske luksusmerket Giorgio Armani, mens under den borgelige seremonien forrige helg bar 29-åringen en rosa spesialdesignet kjole fra det italienske motehuset Valentino.

Etter seremonien dro ekteparet og gjestene til slottet «Borremeo Castle» som har utsikt over hele den vakre innsjøen Lake Maggiore for bryllupsfesten.

Donerte bort gavene

Ifølge nettstedet HelloMagazine var det Pierres søsken Charlotte (28) og Andrea Casiraghi (31) som var brudgommens vitner på lørdag, mens Beatrice valgte bestemor Marta Marzotto (84) som vitne.

I tillegg til vanlige bryllupsgaver ønsket ekteparet at gjestene skulle donere penger til AMADE-stiftelsen, som retter fokus mot barns ve og vel. Det var Pierres mormor prinsesse Grace Kelly som i 1963 opprettet veldedighetsorganisasjonen, og det er hans mor, prinsesse Caroline, som i dag er organisasjonens president.

Det italienske magasinet Oggi skriver at paret ønsket at pengene fra bryllupet skulle gå til å bedre hverdagen for vanskeligstilte barn på den italienske øya Sicilia.

HVIT BRUD: Bruden var vakker i den hvite kjolen fra Giorgio Armani. Foto: NTB scanpix
HVIT BRUD: Bruden var vakker i den hvite kjolen fra Giorgio Armani. Foto: NTB scanpix Vis mer

Beatrice Borromeo har et godt forhold til både prinsesse Märtha Louise og kronprinsesse Mette-Marit, og tidligere i år ferierte Beatrice i Nord-Norge, sammen med de to norske prinsessene. Beatrice delte et bilde av trioen på sin Twitter-profil.

LES OGSÅ: - Jeg er gal etter Nico & Vinz

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer