Haakon avsluttet besøket i lokal mote

Kronprinsen følger i konas og mamma Sonjas fotspor. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video av kronprinsparets siste dag i Indonesia øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit avsluttet onsdag sitt offisielle besøk til Indonesia. Selv om kronprinsen fikk mye oppmerksomhet rundt sitt nattklubbbesøk den siste dagen, lot han det ikke gå ut over humøret på siste post av prgrammet.

Etter pressemøtet på universitetet Gadja Mada avsluttet kronprinsparet det innholdsrike programmet med en guidet tur gjennom et over tusen år gammel tempel kalt Borobudur.

Mens kronprinsessen var kledd slik vi er vant med å se henne, i lyse fargetoner, overrasket kronprinsen desto mer. Han dukket opp i en typisk indonesisk skjorte i blåtoner. 

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Skjorten var en gave fra ambassaden. Og akkurat som sin mor, dronning Sonja, brukte han gaven allerede under besøket for å vise sin takknemlighet.

Kronprinsesse Mette-Marit har også plukket opp dette trikset i boka fra sin svigermor, og brukte en gave fra presidentfruen tidligere under besøket i Indonesia.


Kroprinsparet var tydelig imponert over den storslåtte og histrorisle avslutningen på turen:

- Det er helt utrolig vakkert her, så nydelig, sa en begeistret Mette-Marit. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Se, Mette-Marit er servitør

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer