HAR DÅRLIG TID: - Hun nærmer seg tross alt 30 år, og kan ikke vente for lenge før hun finner seg en ny, mener den svenske hoffeksperten, Daniel Nyhlén. Her er hun avbildet på kjærlighetstur med eks-forloveden, Jonas Bergström. Foto: Stella Pictures
HAR DÅRLIG TID: - Hun nærmer seg tross alt 30 år, og kan ikke vente for lenge før hun finner seg en ny, mener den svenske hoffeksperten, Daniel Nyhlén. Her er hun avbildet på kjærlighetstur med eks-forloveden, Jonas Bergström. Foto: Stella PicturesVis mer

- Guttene står i kø for Madeleine

Kanskje bør den svenske prinsessen se mot Norge?

SEHER.NO: Utroskapsavsløringene rundt Jonas Bergstöm (31) har ført til at den svenske prinsessen Madeleine (27) igjen er en singel kvinne. Til Seher.no forteller den svenske hoffeksperten, fra Svensk Damtidning, Daniel Nyhlén, at mange svenske gutter nå drømmer om å bli prinsessens nye, store flamme.

Men det er ikke bare på grunn av hennes vakre utseende, mener han.

- Nå er prinsessen igjen singel, og da er jo det store spørsmålet hvem som blir hennes neste. Det er mange som står i kø for Madeleine. Her finnes det jo også en billett rett inn i det svenske kongehuset, sier Nyhlén til Seher.no.

27-åringens forhold til Bergström er bare ett av flere turbulente forhold Madde, som hun populært kalles, har lagt bak seg.Tidligere har hun vært sammen med blant andre Mattias Trotzig, Pierre Ladow og Erik Granath.

Granath ble dømt for mishandling av en 21 år gammel mann - mens han var sammen med prinsessen.

- Spørsmålet er om Madde nå bør velge en svensk eller en utenlandsk kjæreste når den tid kommer. Hun nærmer seg tross alt 30 år, og kan ikke vente for lenge før hun finner seg en ny, forteller Nyhlén, som mener at Madeleine har hatt uflaks i forhold til valget av sine kjærester tidligere i livet.

- Hun har hatt kolossal uflaks med de svenske guttene hun har valgt. Og kongefamilien har ikke råd til mer tull rundt Maddes kjærlighetsliv nå.

Den svenske kongeeksperten tror derimot ikke at synet på det svenske kongehuset har endret seg i negativ retning etter den siste tidens avsløringer.

- Nei, det tror jeg ikke. De har fått mye oppmerksomhet, men jeg tror kanskje at denne episoden kan føre til at monarkiet styrkes på sikt. Dette viser tross alt at kongefamilien bare er en vanlig familie som alle andre. Folk synes synd på dem, dette er en personlig tragedie for to mennesker.

- Og hva om Madeleine nå finner seg en norsk kjæreste?

- Ja, det synes jeg hun skal gjøre! Kanskje en norsk oljebaron, smiler Daniel  Nyhlén til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forlovelsen er brutt