Grevinnen har fått seg jobb

Prins Joachims eks-kone viser nye sider av seg selv.

<strong>SMYKKEDESIGNER:</strong> Den tidligere prinsessen, Grevinne Alexandra, har designet sin egen smykkekolleksjon. Foto: Stella Pictures
SMYKKEDESIGNER: Den tidligere prinsessen, Grevinne Alexandra, har designet sin egen smykkekolleksjon. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Grevinne Alexandra (47) – prins Joachims ekskone –  bærer fortsatt noen av smykkene hun fikk da hun var Danmarks prinsesse. Nå lager hun imidlertid sine egne smykker.

Den tidligere forretningskvinnen fra Hongkong har nemlig designet en egen kolleksjon for Precious Jewels skriver Svensk Damtidning.

Hun står bak serien Midnight Excellency – smykker bestående av safirer og perler innfattet i sølv.

Men inntektene av de nesten kongelige juvelene går ikke rett i lomma på grevinnen. Deler av dem er øremerket et godt formål og går til UNICEF som Alexandra er beskytter for.

Alexandras eks-svigerinne – kronprinsesse Mary (40) – er stor fan av danske smykker. Hun er dansk smykkedesigns største ambassadør,  og nå gjenstår det å se om hun lar disse smykkene skinne litt ekstra også …

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marit dropper barnedåp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer