Grevinne Alexandra:

Grevinne Alexandras kjæreste fortsatt gift

Grevinne Alexandras kjæreste tar bladet fra munnen.

NY KJÆRESTE: Det var tidligere denne uken grevinne Alexandra kunne røpe at hun hadde fått seg kjæreste. Her er hun avbildet med sønnen, prins Nikolai. Foto: NTB
NY KJÆRESTE: Det var tidligere denne uken grevinne Alexandra kunne røpe at hun hadde fått seg kjæreste. Her er hun avbildet med sønnen, prins Nikolai. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken ble det kjent at Grevinne Alexandra (56) hadde funnet lykken på ny med Nicolai Peitersen. Den gang var det få detaljer som ble delt om forholdet, men nå letter sistnevnte på sløret.

Etter at forholdet ble offentliggjort har det nemlig også blitt kjent at Peitersen fremdeles står oppført som gift med kona Esther. I et intervju med danske BT forklarer han imidlertid nå ståa.

- Jeg vil gjerne avlive hvert rykte om at det skal være en skandale eller noe drama. Jeg har vært separert fra min ekskone i tre år, og det er laget en formell avtale mellom oss om våres separasjon, sier han.

Visumregler

Nicolai Peitersen har oppholdt seg i Kina i en årrekke, hvor han har stiftet virksomheten Wikifactory. Dette er også en av grunnene til at han og ekskona ikke har offisielt blitt skilt ennå - nemlig på grunn av kinesiske visumregler, forteller han.

- Vi har vært i kina på min arbeidstillatelse og hun ville rett og slett ha blitt kastet ut om vi hadde skilt oss tidligere. Først på slutten av fjoråret fikk hun sitt eget visum, og hun ønsker å bli boende med våre barn som går på skole der, forklarer han.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

Det er altså overhodet ikke snakk om noe trekantdrama, derimot skal Peitersen og ekskona ha samarbeidet.

Da det tidligere denne uken ble kjent at grevinne Alexandra, som trolig er best kjent for de fleste som ekskona til prins Joachim, hadde funnet lykken på ny, ble forholdet bekreftet av hennes presserådgiver Helle Von Wildenrath Løvgreen.

- Det er korrekt at Grevinne Alexandra og Nicolai Peitersen har sett hverandre gjennom en lengre tid, men grevinnen har ingen ytterligere kommentarer til forholdet, sa hun til den danske avisen.

Det nye paret skal ifølge BT ha tilbrakt tid sammen denne våren mens Peitersen har vært i Danmark. Grevinnen har kjent Peitersens bror Alexander Peitersen i mange år, men skal ha truffen sin utkårede nylig.

MORSOM: Prinsesse Ingrid Alexandra fikk en lattermild respons da hun holdt en tale under den kongelige konfirmasjonslunsjen. Video: NRK. Vis mer

LES OGSÅ: Letter på sløret om skilsmissen som rystet Danmark

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer