FÅR APANASJE: Grevinne Alexandra og ektemannen Martin Jørgensen var gjester da dronning Margrethe feiret 40 år på tronen i fjor. Fortsatt står hun på statens lønningsliste. Foto: FameFlyNet
FÅR APANASJE: Grevinne Alexandra og ektemannen Martin Jørgensen var gjester da dronning Margrethe feiret 40 år på tronen i fjor. Fortsatt står hun på statens lønningsliste. Foto: FameFlyNetVis mer

Grevinne Alexandra pantsatte huset

Tok opp lån på sin villa, samtidig som to av ektemannens firma tvangsoppløses.

SEOGHØR.NO: Grevinne Alexandras ektemann Martin Jørgensen er utsatt for stygge rykter i hjemlandet Danmark. Paret giftet seg i 2007, og er superkjendiser i hjemlandet. Etter skilsmissen med prins Joachim fikk hun tittelen grevinne.

Martin var tidligere aksjeeier i to firmaer, Netinnovasjon A/S og Red Star Alliance A/S. Firmaene har skiftet navn, sliter økonomisk og skal tvangsoppløses.

Dette skjer samtidig som Grevinne Alexandra har tatt opp lån i sin villa i Svanemøllevej. Ifølge Billedbladet i Danmark har det versert rykter om at lånet skal ha blitt opptatt for å hjelpe Martin økonomisk.

- Har ikke gått konkurs
Nå går Martin ut og avkrefter at han er i økonomiske vanskeligheter:

- Jeg har ikke gått konkurs, og jeg har ikke noe med de gjeldende firmaene å gjøre. Jeg har tidligere hatt en svært liten aksjepost i de omtalte firmaene, men jeg solgte meg ut i fjor sommer, da majoritetseierne ønsket å gå andre veier. Jeg har heller aldri hatt noe med den dagliige driften å gjøre, presiserer Martin til Billedbladet.

Lånet grevinne Alexandra har tatt opp i boligen vil han imidlertid ikke kommentere:

- Jeg vil ikke redegjøre for min kones private økonomi. Jeg tjener mine egne penger i mitt produksjonsfirma, Two Plus, som blant annet lager reklamefilm og film til bedrifter. Og firmaet går utmerket, sier Martin Jørgensen.

Grevinnen har også designet klær - men inntektene har hun gitt til et veldedig formål.

LES OGSÅ:
Carl Philip gjør som Petter Solberg