Grevinne Alexandra pantsatte huset

Tok opp lån på sin villa, samtidig som to av ektemannens firma tvangsoppløses.

FÅR APANASJE: Grevinne Alexandra og ektemannen Martin Jørgensen var gjester da dronning Margrethe feiret 40 år på tronen i fjor. Fortsatt står hun på statens lønningsliste. Foto: FameFlyNet
FÅR APANASJE: Grevinne Alexandra og ektemannen Martin Jørgensen var gjester da dronning Margrethe feiret 40 år på tronen i fjor. Fortsatt står hun på statens lønningsliste. Foto: FameFlyNet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Grevinne Alexandras ektemann Martin Jørgensen er utsatt for stygge rykter i hjemlandet Danmark. Paret giftet seg i 2007, og er superkjendiser i hjemlandet. Etter skilsmissen med prins Joachim fikk hun tittelen grevinne.

Martin var tidligere aksjeeier i to firmaer, Netinnovasjon A/S og Red Star Alliance A/S. Firmaene har skiftet navn, sliter økonomisk og skal tvangsoppløses.

Dette skjer samtidig som Grevinne Alexandra har tatt opp lån i sin villa i Svanemøllevej. Ifølge Billedbladet i Danmark har det versert rykter om at lånet skal ha blitt opptatt for å hjelpe Martin økonomisk.

- Har ikke gått konkurs
Nå går Martin ut og avkrefter at han er i økonomiske vanskeligheter:

- Jeg har ikke gått konkurs, og jeg har ikke noe med de gjeldende firmaene å gjøre. Jeg har tidligere hatt en svært liten aksjepost i de omtalte firmaene, men jeg solgte meg ut i fjor sommer, da majoritetseierne ønsket å gå andre veier. Jeg har heller aldri hatt noe med den dagliige driften å gjøre, presiserer Martin til Billedbladet.

Lånet grevinne Alexandra har tatt opp i boligen vil han imidlertid ikke kommentere:

- Jeg vil ikke redegjøre for min kones private økonomi. Jeg tjener mine egne penger i mitt produksjonsfirma, Two Plus, som blant annet lager reklamefilm og film til bedrifter. Og firmaet går utmerket, sier Martin Jørgensen.

Grevinnen har også designet klær - men inntektene har hun gitt til et veldedig formål.

LES OGSÅ:
Carl Philip gjør som Petter Solberg


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer