Graviditeten tvinger henne til å bryte med tradisjonen

Prinsesse Madeleine melder Nobel-avbud.

I FJOR: Prinsesse Madeleine ankom middagen på slottet i Stockholm arm i arm med sin bror prins Carl Philip under Nobel-festlighetene i 2012. I år glimrer hun med sitt fravær. Foto: FameFlynet Sweden
I FJOR: Prinsesse Madeleine ankom middagen på slottet i Stockholm arm i arm med sin bror prins Carl Philip under Nobel-festlighetene i 2012. I år glimrer hun med sitt fravær. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Prinsesse Madeleine (31) er svært aktivt med når det svenske kongehuset arrangerer festligheter i forbindelse med den årlige Nobel-prisutdelingen i desember.

31-åringen, som er gravid med sitt første barn, håpet til det lengste at hun også i år kunne delta på arrangementene, men nå skriver svenske Aftonbladet at prinsessen har blitt nødt til å avlyse all planlagt deltakelse bare et par dager før det hele braker løs:

- Hun er blitt tvunget til å avlyse alle Nobelfestlighetene i år. Graviditeten går fint, men det er en lang reise hjem, og lange dager under festlighetene. Hun håpet helt til det siste at hun kunne delta, men hun føler nå at hun ikke kan delta disse dagene, forteller kommunikasjonssjef ved det svenske slottet, Annika Sönnerberg, til avisen.

På Madeleines offisielle Facebook-side kommenterer prinsessen ytterligere:

«Det er med tungt hjerte jeg ikke får deltatt på Nobel-festlighetene i år. Siden jeg venter en jente i februar, er det vanskelig for meg å delta i programmet som går over de to dagene. Men mitt hjerte vil være med dere i Stockholm».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer