Gravide Victoria i rullestol

Men alt står bra til med den svenske kronprinsessen.

I RULLESTOL: Gravide kronprinsesse Victoria "skremte" svenskene da hun nylig ble avbildet i rullestol. Men alt er bra med prinsessen som kun prøvde rullestolen under et bedriftsbesøk.  Foto: Stella Pictures
I RULLESTOL: Gravide kronprinsesse Victoria "skremte" svenskene da hun nylig ble avbildet i rullestol. Men alt er bra med prinsessen som kun prøvde rullestolen under et bedriftsbesøk. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kronprinsesse Victoria (34) av Sverige venter sitt første barn med ektemannen Prins Daniel (38) i februar. Det skapte derfor en del bekymring da den vordende moren nylig ble avbildet i rullestol under et besøk i den svenske byen Timrå.

Heldigvis står alt bra til med mor og barn. Victoria og Daniel prøvde rullestolene under et besøk hos en fabrikk som lager fremkomstmidler for funksjonshemmede.

- Oi, så rask den var, sa Prins Daniel ifølge den svenske avisen Aftonbladet.

Paret kjørte til og med mot hverandre i en vennskapelig konkurranse.

- Dere vet ikke hvor dårlig dere ligger an, sa kronprinsessen til skuelystne som hadde samlet seg, og siktet til sine egne kjøreegenskaper.

 
- Du kjører alltid på noen, spøkte prinsen som tilslutt vant konkurransen.

Victoria og Daniel er på en av sine siste reiser sammen før barnet kommer i februar neste år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dro på byen med konas søster  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer