UVITENDE?: I august drakk Marie Cavallier champagne under en motevisning i København. Kanskje visste hun ikke at hun var gravid... Foto: Stella Pictures
UVITENDE?: I august drakk Marie Cavallier champagne under en motevisning i København. Kanskje visste hun ikke at hun var gravid... Foto: Stella PicturesVis mer

Gravide Marie skåler i champagne

Nygravid uten å vite det? Marie Cavallier drakk champagne i august.

SEHER.NO: Mandag kunne det danske hoff skrive ut et pressemelding om at prins Joachim (39) og hans Marie Cavallier (32) venter barn.

"Deres Kongelige Højheder Prins Joachim og Prinsesse Marie har den glæde at meddele, at Prinsesse Marie er gravid.", ble det skrevet i pressemeldingen.

Den gledelige nyheten overrasket mange, kanskje også Marie selv? For så sent som i august drakk hun champagne under en motevisning i København, skriver danske Se og Hør.

Marie skal ha drukket store mengder champagne både før, under og etter moteshowet, og at hun var med på den store festen senere på kvelden.

Terminen er satt til mai neste år, noe som betyr at prinsessen i august var nygravid.

Joachim, som allerede har to barn, har sikkert fortalt sin unge kone at det er skadelig for barnet å drikke alkohol under graviditeten, så derfor tyder mye på at Joachim og Maries kjærlighetsbarn ikke var helt planlagt..., skriver Se og Hør.

Den lille er ventet litt under ett år etter at prins Joachim og Marie Cavallier giftet seg i den lille landsbyen Møgeltønder på Sør-Jylland.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Ja, Marie er gravid!