VÆRFAST: Prinsesse Madeleine dokumenterte uværet i New York med bilde av seg selv på Facebook-siden sin.  Foto: Facebook
VÆRFAST: Prinsesse Madeleine dokumenterte uværet i New York med bilde av seg selv på Facebook-siden sin. Foto: FacebookVis mer

Gravide Madde sperret inne av snøstorm

Den svenske prinsessen ble sittende værfast på kontoret i New York.

SEOGHØR.NO: New York er rammet av nok en snøstorm. Ifølge New York Times har det falt 35 cm snø det siste døgnet. En rekke fly er innstilt, og mange av byens beboere har hatt  store utfordringer med å komme seg til og fra jobb i uværet - deriblant prinsesse Madeleine!

I går ettermiddag lokal tid la den svenske prinsessen ut et bilde av seg selv foran vinduet på kontoret sitt i Manhattan:

- En sterk snøstorm har fullstendig sperret for utsikten fra kontoret vårt. Jeg håper jeg kommer meg hjem... skriver Madeleine.

I skrivende stund har innlegget drøye 21 000, og hele 933 kommentarer. En rekke av de som skriver, ønsker prinsessen vel hjem i uværet. Men mange har også kommentert Maddes graviditet.

Bildet viser nemlig også hennes voksende mage under en hvit strikkegenser. Og til tross for at hun er værfast, ser Madeleine svært lykkelig og harmonisk ut. Fødselen nærmer seg med stormskritt, og det er ingen tvil om at hun ser frem til å bli mamma for første gang.

– Det er så spennende og vi er så lykkelige, selv om det skjedde litt fort og plutselig. Men heller det enn at man går og planlegger og lengter, og så kanskje skjer det ikke noe, har Madeleine sagt i et intervju med svenske Elle.

Prinsessen, som venter en jente i februar, skal til svenskenes store fortvilelse føde i New York.