Gravid prinsesse endelig gift

Stod brud under privat seremoni i slottsparken...

VENTER BARN: - En overraskende, men absolutt hyggelig nyhet fra Danmark! sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland, til Seher.no da da ble kjent at prinsesse Nathalie var gravid i mars. Foto: SCANPIX
VENTER BARN: - En overraskende, men absolutt hyggelig nyhet fra Danmark! sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland, til Seher.no da da ble kjent at prinsesse Nathalie var gravid i mars. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Prinsesse Benediktes og Prins Richards yngste datter, Prinsesse Nathalie, meddelte i mars at hun var gravid.

At kongelige får barn før de er gift er ikke helt normal prosedyre. Men nå har Nathalie og Alexander Johannsmann endelig giftet seg. Ifølge Ekstrabladet ble derimot ikke bryllupet avholdt med «pomp og prakt», men under private forhold i Orangeriet i slottsparken i Berleburg.

Seremonien ble ikke gjennomført gjennom et kirkebryllup, men på det som på tysk kalles «Standesamtlische Trauung», som svarer til en borgerlig vielse. Kirkebryllupet finner sted først i 2011.

Prinsesse Nathalie er i Danmark mest kjent for sine evner på hesteryggen. Hun ble nemlig dansk mester i dressur både i 2002 og 2009. Blant hennes meritter er også en bronsemedalje i lagkonkurransen i de olympiske leker i Beijing i 2008.

Alexander Johannsmann på sin side er tysk statsborger, og jobber i sin onkels internasjonale virksomhet, som har spesialisert seg innen hestetransport.

- En overraskende, men absolutt hyggelig nyhet fra Danmark! sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland, til Seher.no da da ble kjent at prinsessen var gravid i mars.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kronprinsparet splitter seg i påsken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer