Gravid Kate tilbake på jobb

Hertuginnen gjør en mini-opptreden på prisutdeling i kveld.

FREMDELES DÅRLIG: Den ekstreme kvalmen forsvinner som regel når graviditeten har vart i 20 uker, men kan holdes delvis i sjakk med medisiner. Kate er nå blitt såpass frisk at hun skal prøve seg på jobb igjen. Dette bildet er fra tidligere.  Foto: All Over Press
FREMDELES DÅRLIG: Den ekstreme kvalmen forsvinner som regel når graviditeten har vart i 20 uker, men kan holdes delvis i sjakk med medisiner. Kate er nå blitt såpass frisk at hun skal prøve seg på jobb igjen. Dette bildet er fra tidligere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: England har holdt pusten etter at det ble kjent at hertuginne Kate (30) var gravid – og alvorlig syk. Hun måtte legges inn på sykehus for å få intravenøs væske, etter å ha blitt rammet av ekstrem svangerskapskvalme - hyperemesis gravidarum.

Men nå går det endelig bedre med henne, og søndag kveld skal hun på sin første jobb etter innleggelsen.

Hertuginnen skal delta på BBCs prestisjefylte prisutdeling Sports Personality of the Year. Og hun skal til og med stille alene, siden prins William (30) har dratt tilbake til Anglesey og jobben som redningspilot i RAF. Han stilte alene på Hobbiten-premieren tidligere denne uka.

Ifølge en talsperson ved St. James’s Palace, skal hertuginnen dele ut to priser på arrangementet i kveld. Men hun kommer ikke til å være der lenge.

- Hertuginnen føler seg ikke klar til å være med på et fire timer langt arrangement. Men hun er veldig klar for å vise sin støtte til Storbritannias sportsmenn og kvinner ved dette prestisjefylte arrangementet som avslutter et fantastisk år for britisk sport, sa en kilde til DailyMail.

Trolig vil oppdraget vare mellom 30 og 45 minutter.

Den ekstreme svangerskapskvalmen kan være farlig for både mor og barn, fordi den blant annet fører til dehydrering og vitaminmangel hvis man ikke får riktig hjelp. Som regel varer lidelsen til graviditeten passerer 20-ukersmerket, og Kate er trolig bare halvveis til det. Egentlig skulle den gledelige nyheten slippes i jula...LES OGSÅ: Er det slik Kate og Williams baby vil se ut?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer