Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Graver seg dypere ned

Kongefamilien håper de snart kan se fremover.

ÅPENHET: Hertuginne Meghan og prins Harry får kritikk for deres nye serie og prinsens kommende bok. Foto: AP/Matt Dunham/ NTB
ÅPENHET: Hertuginne Meghan og prins Harry får kritikk for deres nye serie og prinsens kommende bok. Foto: AP/Matt Dunham/ NTB Vis mer
Publisert

I starten av desember ble de første episodene av prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) sin dokumentarserie sluppet på Netflix.

Serien med navn «Harry & Meghan» har skapt stor interesse blant seerne. Dette er angivelig ikke alle like fornøyd med.

Miniserien som nå ligger ute i sin helhet er imidlertid ikke slutten på prins Harry sin åpenhet. Allerede i 10. januar 2023 gir prinsen ut en memoar som har fått navnet «Spare».

I en pressemelding ble leserne gitt en lovnad om en «rå og urokkelig ærlig» framstilling av prinsens liv.

Vil se fremover

Den resterende kongefamilien skal imidlertid dele en felles mening om hertugparets åpenhet.

- Den generelle konsensus blant de kongelige er at Harry og Meghan ikke gjør seg selv noen tjenester ved å snakke ut om familien, forteller en kilde til Us magazine.

Videre legger kilden til at hertugen og hertuginnen av Sussex graver seg ned i et enda dypere hull ved å dele alle detaljene om kongefamilien.

- De (kongefamilien, journ.anm.) håper at da «Spare» er utgitt så vil Harry og Meghan fokusere på fremtiden og ikke fortiden, legger kilden til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.