Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Graver seg dypere ned

Kongefamilien håper de snart kan se fremover.

ÅPENHET: Hertuginne Meghan og prins Harry får kritikk for deres nye serie og prinsens kommende bok. Foto: AP/Matt Dunham/ NTB
ÅPENHET: Hertuginne Meghan og prins Harry får kritikk for deres nye serie og prinsens kommende bok. Foto: AP/Matt Dunham/ NTB Vis mer
Publisert

I starten av desember ble de første episodene av prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) sin dokumentarserie sluppet på Netflix.

Serien med navn «Harry & Meghan» har skapt stor interesse blant seerne. Dette er angivelig ikke alle like fornøyd med.

Miniserien som nå ligger ute i sin helhet er imidlertid ikke slutten på prins Harry sin åpenhet. Allerede i 10. januar 2023 gir prinsen ut en memoar som har fått navnet «Spare».

I en pressemelding ble leserne gitt en lovnad om en «rå og urokkelig ærlig» framstilling av prinsens liv.

HARRY OG MEGHAN: Slik vil dokumentaren påvirke kong Charles og det britiske folk. Video: Netflix Vis mer

Vil se fremover

Den resterende kongefamilien skal imidlertid dele en felles mening om hertugparets åpenhet.

- Den generelle konsensus blant de kongelige er at Harry og Meghan ikke gjør seg selv noen tjenester ved å snakke ut om familien, forteller en kilde til Us magazine.

Videre legger kilden til at hertugen og hertuginnen av Sussex graver seg ned i et enda dypere hull ved å dele alle detaljene om kongefamilien.

- De (kongefamilien, journ.anm.) håper at da «Spare» er utgitt så vil Harry og Meghan fokusere på fremtiden og ikke fortiden, legger kilden til.

URETTFERDIG: Siste del av dokumentaren om Meghan og Harry, er rett rundt hjørnet, og dette tror Se og Hørs kongehusekspert at de siste tre episodene vil handle om. Video: Rød Løper Vis mer

- Ganske skadelig

Mens mye av «Harry og Meghan» fokuserer på parets kjærlighetshistorie, skal boken gå i dybden på prinsens oppvekst som sønn av avdøde prinsesse Diana.

Kongehuskommentator Jennie Bond, som deltok i «BBC Breakfast» i høst, mener tittelen på boken er et forsøk på å stikke enda et par kjepper i hjulene for det britiske kongehuset.

Tittelen «Spare» kan på norsk oversettes til «reserven», og ses på som et stikk til frasen om at et monarki trenger «en arving og en reserve».

- Da jeg hørte tittelen «Spare» syntes jeg det framsto ganske skadelig, sa Bond, og la til at hun tror bokkunngjøringen vil være et hardt slag for kongefamilien.

LES OGSÅ: Kong Charles: - På randen av sammenbrudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer