SØTE SØSKENBARN: Estelle skal sikkert hilse på bursdagsbestefar i dag, men Leonore befinner seg i New York.
SØTE SØSKENBARN: Estelle skal sikkert hilse på bursdagsbestefar i dag, men Leonore befinner seg i New York.Vis mer

Gratulerte morfar på bursdagen

Prinsesse Madeleine brukte Facebook til å gratulere kongen.

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare du og jeg som bruker Facebook til å sende bursdagshilsener. Kong Carl Gustaf våknet i dag opp til at prinsesse Madeleine hadde postet et nytt bilde av lille prinsesse Leonore i bursdagsgave til ham.

Leonore ligger og hviler søtt blant ballonger, og til bildet står det "Happy Birthday Grandpa!  Grattis på födelsedagen Morfar!"

Det skjønne bildet ble lagt ut i natt på prinsessens offisielle Facebook-side.

Og det svenske folket jubler både for kongen sin, og for et nytt glimt av det siste tilskuddet i familien. Det er riktignok bare en knapp uke siden de fikk se bilder av prinsesse Estelle og prinsesse Leonore sammen, men hvert nye bilde blir satt stor pris på.

Gratulerte morfar på bursdagen

Og snart kommer den lille prinsessen på sitt aller første Sverigebesøk. Hun skal nemlig døpes i Stockholm 8. juni - på dagen ett år etter at mamma og pappa giftet seg der.

I dag skal kong Carl Gustaf feires på ytre borggården på slottet i Stockholm, med en 21-skudds salutt som skytes opp fra Skeppsholmen, i følge Aftonbladet.

Og 6 juni er det nasjonaldag i Sverige - og de kongeglade svenskene håper nok at de får Leonore hjem allerede den dagen, som bursdagsgave til nasjonen.

 

Les også: Her bor kongen og dronningen - helt alene