Hertuginne Meghan:

- Gratulerer med dagen til min fantastiske kone

Prins Harry deler rørende hilsen i anledning hertuginne Meghans fødselsdag.

BURSDAG: I dag fyller hertuginne Meghan år. Prins Harry er blant dem som har delt en hilsen til henne i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
BURSDAG: I dag fyller hertuginne Meghan år. Prins Harry er blant dem som har delt en hilsen til henne i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag, 4. august, fyller hertuginne Meghan 38 år. Ifølge Harpers Bazaar blir bursdagen feiret hjemme sammen med ektemannen prins Harry (34) og sønnen Archie (3 mnd.) - fremfor en større fest.

En rolig familiefeiring står i stor kontrast til hertuginnens tidligere bursdagsfeiringer. I 2017 tok prins Harry ifølge Hello! med seg sin kjære til Afrika på safari for å feire bursdagen hennes, og i fjor var det kongelige paret gjester i bryllupet til Harrys gode venn, Charlie van Straubenzee, på hertuginnens dag.

BRYLLUPSGJESTER: I fjor var Meghan og Harry gjester i bryllup på bursdagen til førstnevnte. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPSGJESTER: I fjor var Meghan og Harry gjester i bryllup på bursdagen til førstnevnte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At det har skjedd mye i livet til Meghan de siste årene er det liten tvil om - så det å trekke seg tilbake og tilbringe kvalitetstid med sin lille familie er antakelig akkurat den typen feiring hun ønsker seg.

Kjærlig hilsen

Mens Meghan koser seg med ektemannen og sin lille sønn på bursdagen sin, kan hun titte innom Instagram - der flere har sendt varme gratulasjoner hennes vei.

Prins Harry har sendt sin bursdagshilsen gjennom parets felles Instagram-konto, der han til et bilde av kona skriver følgende:

«Gratulerer med dagen til min fantastiske kone. Takk for at du er med meg på dette eventyret».

Under bildet er det flere av Meghans kjendisvenner som har sendt sine gratulasjoner.

- Gratulerer med dagen, Meghan, skriver sjefredaktøren for britiske Vogue, Edward Enninful (47). De to har den siste tiden jobbet tett sammen, da Meghan har fått oppdraget av å være gjesteredaktør for septemberutgaven av bladet.

I utgaven er blant annet et dikt skrevet av Matt Haig (44), og han har skrevet en oppmuntrende kommentar under prinsens hilsen:

- Gratulerer med dagen, Meghan. Fortsett med det virkelig inspirerende arbeidet ditt.

Skuespiller Jameela Jamil (33) skriver: «Gratulerer med dagen».

STOLTE: Det var to tydelig stolte foreldre som viste fram babyen sin til pressen for første gang. Hertuginne Meghan Markle og prins Harry fikk en sønn mandag 6. mai. Video: AP DV/NTB Scanpix Vis mer

Også Meghans bestevenninne, stylist Jessica Mulroney (39), har kommentert. Hun skriver:

- Gratulerer med dagen, vakre.

Mulroney har også delt et bilde på sin Instagram-story, der hun åpner med å gratulere hertuginnen med dagen, etterfulgt av: «Du er alt».

GIFT: Harry og Meghan av har avlagt sine troskapsløfter, og er nå mann og kone. Video: AP Vis mer

Kongelige gratulasjoner

Flere andre medlemmer av det britiske kongehuset har sendt en hilsen, og Kensington Palace - prins William (37) og hertuginne Kate (37) - har delt et bilde, og skriver:

«Ønsker hertuginnen av Sussex en veldig fin bursdag i dag».

Det samme skriver også Clarence House, som huser prins Charles (70) og hertuginne Camilla (72). De har delt tre bilder til sitt innlegg:

Rørende gave

Hertuginne Meghans bursdag, 4. august, deler hun faktisk med den avdøde dronningmoren - altså moren til dronning Elizabeth (93).

Dette er hennes første bursdag som mor, og ifølge den britiske avisen Mirror, er det ventet at hun vil motta en rørende gave fra ektemannen og sønnen Archie.

- I år vil hun få en gave av Archie, og det ventes at hun vil få et sort/hvitt-bilde av ham i en solid sølvramme fra Aspreys, sier en kilde om gaven.

- Gaven vil mest sannsynlig ha en inngravering valgt ut av prins Harry, noe som vil gjøre den ekstra spesiell.

LES OGSÅ: Gjorde som Grace Kelly på bryllupsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer