Gratulerer folket på Twitter

Slik feirer kronprinsfamilien nasjonaldagen.

PÅ SLOTTSBALKONGEN: Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prins Sverre Magnus, dronning Sonja og kong Harald vinket til folket fra slottsbalkongen.  Foto: NTB scanpix
PÅ SLOTTSBALKONGEN: Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prins Sverre Magnus, dronning Sonja og kong Harald vinket til folket fra slottsbalkongen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Som vanlig på 17. mai sto en smilende kronprinsfamilie på trappen foran sin bolig på Skaugum og vinket til folket.

Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon strålte mens de passet på de to minste prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus mens Marius Borg Høiby sto ved siden av kronprinsen og vinket. Også familiens kjæledegge hunden Milly Kakao var med på feiringen.

Hele familien var kledd i bunader. Kronprinsessen var i fjor ikledd Rogalandsbunaden, men valgte i år Asker-bunaden. Kronprinsen hadde på seg Asker-bunaden. Det samme gjorde Ingrid Alexandra, mens prins Sverre Magnus og Marius var ikledd bunader fra Vest-Telemark.

«God 17.mai. Håper alle får en fin feiring!» skrev kronprinsparet på sin Twitter-side og la ut et bilde av seg selv og barnetoget.


Tidligere på dagen ga de kongelige et lite innblikk i forberedelsene på Skaugum da de la ut et bilde av gardistene som heiste det norske flagget.

«Morgenstemning på Skaugum. Nå er det like før», skrev de på Twitter.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Gi hverandre en ekstra klem  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer