Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

- Gråter og skriker

Prinsessens kjæreste om kjærligheten og avstandsforholdet.

PAR I HJERTER: Mandag delte prinsesse Märtha Louise et innlegg på Instagram der hun skrev at hun har hatt tøffe dager i det siste. Nå hyller kjæresten Durek Verrett sin prinsesse etter innlegget. Foto: Daryl Henderson/ NTB Scanpix
PAR I HJERTER: Mandag delte prinsesse Märtha Louise et innlegg på Instagram der hun skrev at hun har hatt tøffe dager i det siste. Nå hyller kjæresten Durek Verrett sin prinsesse etter innlegget. Foto: Daryl Henderson/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag delte prinsesse Märtha Louise (48) et innlegg på Instagram der hun skrev at hun har hatt det tungt den siste tiden.

I innlegget skrev 48-åringen at hun har hatt flere tunge dager i det siste.

«Noen dager er bedre enn andre - og jeg må innrømme at jeg har hatt noen veldig dårlige dager i det siste. Av og til føles alt bare for mye og overveldende, og jeg har en tendens til å havne i et hull av fortvilelse, selvmedlidenhet og jeg føler meg som et offer på alle området i livet», var blant det Märtha Louise skrev.

Nå følger kjæresten Durek Verrett (45) opp med sitt eget innlegg på Instagram - der han kommer med en rørende hyllest til sin norske prinsesse.

«Å være borte fra kvinnen jeg elsker, får meg til å tenke på kjærlighet generelt, og hvordan kjærlighet handler om hengivenhet. Det handler om å være så tøff, så tilstedeværende at dersom til og med en syklon eller tornado kommer, kan det ikke bryte ned kjærligheten på noe nivå», skriver den selverklærte sjamanen.

NEKTES INTERVJU: Märtha Louise sin nye kjæreste Durek Verrett hadde takket ja til å stille til intervju. Men så sendte han denne lydmeldingen. Vis mer

- Føler på alt

Verrett legger heller ikke skjul på at det er vanskelig å bo så langt unna sin store kjærlighet, særlig når verden står midt oppi en pandemi. Paret har trolig ikke truffet hverandre siden «hele verden» stengte ned i midten av mars.

«Gjennom denne tiden har det vært utfordrende, og dager hvor jeg gråter, skriker og føler på alt. Jeg fokuserer på å holde meg opptatt, så jeg slipper å tenke på hvor mye jeg savner min vakre kvinne», skriver 45-åringen.

Videre skriver Verrett at de begge har øyeblikk fra hverandre, der de sliter med tristhet og fortvilelse.

«Likevel, det er da du virkelig får se hvor mye du elsker den andre personen, og det er da du ser sannheten i din kjærlighet. Så det jeg er sikker på, er at ingenting eller noen noen gang kan ta vår kjærlighet bort fra hverandre - noen gang», skriver 45-åringen.

PRINSESSEN: Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett gjestet God Morgen Norge på TV 2 torsdag 16. mai. Video: TV 2 Se hele saken her: https://www.tv2.no/a/10611424/ Vis mer

Prinsesse Märtha Louise har svart på innlegget, der hun beskriver den siste tiden som en berg-og-dal-bane med følelser. 48-åringen skriver også at hun er dypt rørt over hvor sterk kjærligheten deres er, samtidig som hun kaller atskillelsen noe av det mest utfordrende noensinne.

«Selv om det føles som en evighet siden jeg har sett deg, er hver eneste dag en dag nærmere vår gjenforening. Og det gir meg håp og holder meg gående. Kjærligheten er sterkere», skriver 48-åringen.

BRUKER TITTELEN: Märtha Louise bruker sin prinsessetittel i en kommersiell sending hos Sionearth på YouTube. Video: Sionearth via YouTube Vis mer

Tøff tid

Det var som nevnt i går prinsessen åpenhjertig skrev på Instagram at hun har hatt det vanskelig den siste tiden.

Bildet hun delte, som tilsynelatende ble tatt i Lofoten, viste imidlertid en svært glad og fornøyd 48-åring. I innlegget skrev hun at turen skal ha gjort humøret bedre.

«Ingen energi - bokstavelig talt - depresjon som kryper inn (min stakkars kjæreste som må holde ut alle følelsene mine i denne berg-og-dal-banen …) Selv med mange mennesker som støtter meg og er der for meg, så klarer jeg ikke å riste av meg det mørke hullet», skrev Märtha Louise åpenhjertig i gårsdagens innlegg.

Også dette innlegget kommenterte Verrett, der han skrev at han vet at det har vært svært tøft for kjæresten å bli alene om ansvaret for barna, samtidig som han selv ikke får stått ved kjærestens side på grunn av coronapandemien.

PRINSESSEN: Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett gjestet God Morgen Norge på TV 2 torsdag 16. mai. Video: TV 2 Se hele saken her: https://www.tv2.no/a/10611424/ Vis mer

«Det er likevel fint å vite at du har solide, lojale venner som ser deg og er der for deg», kommenterte Verrett, og takket dem som stiller opp for kjæresten.

I romjula kom sjokkbeskjeden om at Märtha Louises tidligere ektemann Ari Behn hadde tatt sitt eget liv, og året startet dermed med stor sorg for prinsessen og deres felles barn.

LES OGSÅ: - Ikke et øye var tørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer