I USA: Det var smil og latter da den norske trioen Kygo, kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon slo av en prat  under en mottakelse på det norske generalkonsulatet i New York. Foto: NTB scanpix
I USA: Det var smil og latter da den norske trioen Kygo, kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon slo av en prat under en mottakelse på det norske generalkonsulatet i New York. Foto: NTB scanpixVis mer

God stemning da Kygo traff kronprinsparet

- Hele familien liker musikken hans godt.

SEOGHØR.NO: Det er ikke lenge siden den norske artisten Kyrre Gørvell-Dahl (24), bedre kjent som Kygo, satt på gutterommet og lagde musikk kun kameratene fikk høre.

Nå er han en av landets heteste artister. Med tre sanger på toppen av hitlistene, svimlende 800 millioner avspillinger på Spotify og show både i Norge og utenlands foran tusenvis av hylende tilskuere, har det virkelig tatt av.

Torsdag kveld fikk den ettertraktede musikeren, som er på en månedslang USA-turné, et hyggelig møte med kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit under en mottakelse på det norske generalkonsulatet i New York.

Mens kronprinsen stilte i dress, kjørte Kygo en avslappet stil med jeans, hvit t-skjorte og en åpen skjorte over.

– Vi har begge hørt på musikken hans og likt det godt. Vi har blant annet hørt på sammen med barna, og de liker det også. Musikken hans favner bredt, fortalte kronprinsparet til NTB, ifølge NRK.no.

Saken fortsetter under bildene.

FANT TONEN: Kronprins Haakon og Kyrre hadde tydeligvis mye å snakke om. Foto: NTB scanpix
FANT TONEN: Kronprins Haakon og Kyrre hadde tydeligvis mye å snakke om. Foto: NTB scanpix Vis mer

POSERTE SAMMEN: Duoen stilte også opp på et arrangert bilde og smilte bredt. Foto: NTB scanpix
POSERTE SAMMEN: Duoen stilte også opp på et arrangert bilde og smilte bredt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Til tross for Kygos enorme suksess, så har han alltid vært en beskjeden gutt, og klart å beholde bakkekontakten.

– Det har gått veldig fort, det er nesten vanskelig å beskrive. Jeg trives godt med suksessen, og det er morsomt at sangene mine blir hørt av så mange. All denne oppmerksomheten er vel en del av pakken, men jeg har aldri hatt som mål å bli spesielt kjent, sa han, ifølge nettstedet.

24-åringen har den siste tiden tatt en liten pause fra rampelyset for å fokusere på musikken.

– Det er rart å se at mange av drømmene har gått i oppfyllelse. Nå vet jeg ikke helt hvilke nye drømmer jeg skal ha. Men jeg jobber med et album, og gleder meg til å få det klart. Vet ikke når det kommer, men det kommer.

Saken fortsetter under bildet.

BERØMT VERDEN OVER: Kygo har raskt blitt et fenomen etter at han slo igjennom med sin egen versjon av Seinabo Seys «Younger». Her spiller han i Miami Beach i sommer. Foto: Splash News
BERØMT VERDEN OVER: Kygo har raskt blitt et fenomen etter at han slo igjennom med sin egen versjon av Seinabo Seys «Younger». Her spiller han i Miami Beach i sommer. Foto: Splash News Vis mer

Kronprinsparet er hele denne uken på et offisielt besøk i New York, og onsdag deltok de på gallamiddagen til Det norsk-amerikanske handelskammer på Metropolitan Club.

Der ble prominente nordmenn ble hedret med priser.

Den verdenskjente regissøren og skuespilleren Liv Ullmann (76) mottok blant annet hedersbevisningen Nora Award for Women of Achievement, og Anita Krohn Traaseth (43), administrerende direktør i Innovasjon Norge, mottok prisen The NACC Achievement Award.

Kronprins Haakon skal ha holdt gratulasjonstale under gallamiddagen, som også markerte hundreårsjubileet til Det norsk-amerikanske handelskammer.

FEIRET SAMMEN: Onsdag 7. oktober arrangerte Det norsk-amerikanske handelskammer jubileumsgalla på Metropolitan Club i New York. Kronprinsesse Mette-Marit og kronsprins Haakon var på plass for å hedre prinsvinnerne Anita Krohn Traaseth, administrerende direktør i Innovasjon Norge, og filmlegende Liv Ullmann.  Foto: NTB scanpix
FEIRET SAMMEN: Onsdag 7. oktober arrangerte Det norsk-amerikanske handelskammer jubileumsgalla på Metropolitan Club i New York. Kronprinsesse Mette-Marit og kronsprins Haakon var på plass for å hedre prinsvinnerne Anita Krohn Traaseth, administrerende direktør i Innovasjon Norge, og filmlegende Liv Ullmann. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Hun kunne vært Mette-Marits ukjent tvilling