Prinsesse Ingrid Alexandra:

- Glimret med sitt fravær

Andre tronarvinger var til stede under det kongelige bryllupet i Jordan.

BLE HJEMME: Prinsesse Ingrid Alexandra glimret med sitt fravær. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BLE HJEMME: Prinsesse Ingrid Alexandra glimret med sitt fravær. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Torsdag denne uken var det duket for kongelig bryllup i Jordan, da kronprins Hussein (28) og Rajwa Al Saif (29) skulle gi hverandre sitt «ja», i landets hovedstad Amman.

Flere kongelige fra Europa var til stede for å bivåne bryllupet, blant annet vår egen kronprins Haakon (49). I tillegg var prins William (40), prinsesse Kate (41), Danmarks kronprins Frederik (55) og kronprinsesse Mary (51) og kronprinsesse Victoria (45) og prins Daniel (49) til stede.

Når det kommer til de litt yngre tronarvingene var det ikke like mange av dem som var til stede. Nederlands kronprinsesse Catharina-Amalia (19) og Belgias kronprinsesse Elisabeth (21) var blant de oppmøtte, mens prinsesse Ingrid Alexandra (19) glimret med sitt fravær.

- «Bare» prinsesse

Ifølge Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, finnes det en god grunn til at prinsessen ikke var gjest i bryllupet.

- Prinsesse Ingrid Alexandras jevnaldrende prinsessekolleger Catharina-Amalia og Elisabeth var begge gjester, og mange lurer kanskje derfor på hvorfor den norske prinsessen glimret med sitt fravær, sier hun og forklarer videre:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer