Prins Harry og hertuginne Meghan:

Glimret med sitt fravær

Hertugparet droppet jubileumskonserten for dronning Elizabeth.

KOMMER IKKE: Hertuginne Meghan og prins Harry dropper festkonsert. Foto: Shutterstock/NTB.
KOMMER IKKE: Hertuginne Meghan og prins Harry dropper festkonsert. Foto: Shutterstock/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld samlet den britiske kongefamilien seg til kveldens stjernespekkede jubileumskonsert utenfor Buckingham Palace. Kjente artister som Diana Ross (78) og Adam Lambert (40) opptrådte.

Det er nemlig dronning Elizabeth (96) som ble hedret, etter at det torsdag denne uka var 70 år siden hun inntok den britiske tronen. For anledningen var verken hertuginne Meghan (40) eller prins Harry (37) til stede. Det melder blant andre Sky News.

STJELER SHOWET: Prins Louis stjeler oppmerksomheten på balkongen. Vis mer

Hertugparets fravær skyldes trolig at datteren deres Lilibet (1) feirer sin første fødselsdag i dag.

Overrasket

At hertugparet i det hele tatt dukket opp på feiringen, overrasket mange.

For i forkant av jubileet endret nemlig dronningen selv på reglene for hvem som får tre ut på balkongen på Buckingham Palace. Men til tross for regelendringen, ble likevel hertugparet invitert.

JUBILEUM: Dronning Elizabeth (96) feirer platinajubileum. Torsdag er det 70 år siden hun inntok den britiske tronen. Vis mer

Selv om begge forsøkte å holde en lav profil, ble de likevel oppdaget av fotografer, og bilder av hertugparet florerer nå rundt på sosiale medier.

Harry og Meghan har ikke blitt sett sammen offentlig i Storbritannia siden de ga fra seg sine kongelige plikter i januar 2020, ifølge Sky News.

LES OGSÅ: - Ingen planer om å møtes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer