<strong>SVÆRT POPULÆR:</strong> Pippa Middletons brudepikekjole er nå blitt nesten like populær som Kate Middleton sin i brudesalonger i USA. Foto: All Over Press
SVÆRT POPULÆR: Pippa Middletons brudepikekjole er nå blitt nesten like populær som Kate Middleton sin i brudesalonger i USA. Foto: All Over Press Vis mer

Glem Kate, nå vil brudene se ut som Pippa

Pippa Middleton stjeler oppmerksomheten fra søsteren Kate Middleton igjen. Nå blir Pippas kjole brukt som brudekjole.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forloveres kjoler har tradisjonelt sett stort sett vært i forferdelige farger eller fasonger, for å sikre at ingen stjeler glansen fra bruden. Det har Pippa Middleton (27) gjort noe med.

Nå jobber moteskapere overtid for å lage kopier av kjolen Kate Middletons søster hadde på seg i bryllupet mellom Kate og prins William. Folk ønsker nemlig å gifte seg i Pippa-kjolen!

Selv om mange også ønsker å kopiere kjolen til Kate, sier en rekke moteskapere ifølge New York Times at dette er første gangen at det er blitt så høy etterspørsel etter en forlovers kjole.

- Det var virkelig ingen forventninger til Pippas kjole. Jeg kan ikke komme på én gang hvor det har vært slik oppstandelse om en annen enn brudens kjole, sier Dan Rentillo, i David’s Bridal til New York Times.

Den svært tettsittende og utringet hvite kjolen til Pippa, vakte oppsikt ikke minst fordi den er et klart brudd på vanlig bryllupsetikette.

- Både Kates mor og søsteren Pippa har blitt kritisert for å stjele oppmerksomhet fra Kate, og med denne kjolen tar hun glansen fra bruden. Hun burde både valgt en mer konservativ design og en annen farge.

- Dette gjør man ikke i et bryllup og spesielt ikke i et kongelig britisk bryllup, mente moteekspert og tidligere redaktør i KK.no, Ine Thereze Gransæter, da hun kommenterte kjolen overfor Seher.no under bryllupet.

Andrew Hops i JS Collections begynte å lage kjolen umiddelbart etter vielsen.

- Hun bar den så bra, så vi sa: «Vi lager den kjolen med en gang», sier han.

- Den så nesten ut som en brudekjole. Veldig elegant og glamorøs, sier Omid Moradi i Faviana på Manhattan.

Både Kate og Pippas kjoler ble designet av Sarah Burton i motehuset Alexander McQueen.

- Allerede før hun gikk ned den røde løperen, fikk vi telefoner fra kunder som spurte etter kjolen, sier han.

Pippa Middleton har fått enorm oppmerksomhet etter søsterens bryllup. På Facebook har over 200.000 meldt seg inn i gruppen «Pippa Middleton Ass Appreciation Society» og Engelske aviser har trykket toppløs bilder av henne.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Trykket toppløsbilde av Pippa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer