ENGLETUR: Prinsesse Märtha skal både på safari og forsøke å finne Afrikas hjerte på turen med Engleskolen. Foto: Se og Hør
ENGLETUR: Prinsesse Märtha skal både på safari og forsøke å finne Afrikas hjerte på turen med Engleskolen. Foto: Se og Hør Vis mer

- Gleder oss til å kontakte Afrikas hjerte

Prinsesse Märtha har tatt med seg Engleskolen til Sør-Afrika.

Publisert

SEOGHØR.NO: I februar ble det kjent at prinsesse Märtha Louise og hennes partner Elisabeth Nordeng tilbød englekurs i Sør-Afrika til sine elever.

Prinsessen har hatt stor suksess med skolen Astarte Inspiration, bedre kjent som Engleskolen. Skolen åpnet dørene i Oslo høsten 2007.

«Her vil det bli mulighet for å gå i dybden, komme i kontakt med jorden og deg selv i møte med vakker natur. Afrika blir sett på som menneskenes opphav, og man kjenner den sterke tilknytningen til jorden og hvordan hjertet og kroppen kan vibrere i samklang i kontakt med den storslåtte og sterke naturen.»

«Man kan virkelig kjenne hvordan bakken vibrerer av kraft. En helt spesiell opplevelse» skriver Märtha og Elisabeth om reisen til Sør-Afrika på sine nettsider.

Saken fortsetter under videoen.

I morges landet Engleskolen og prinsessen på afrikansk jord.

- Endelig landet etter en lang flyreise til Sør Afrika. Vi gleder oss sånn til å holde en ukes kurs og kontakte Afrikas hjerte, skrev Märtha og Elisabeth på sin Facebook-side.

Kurset koster elevene 18.500 kroner per person for en uke. Flyreisen tur-retur Oslo - Port Elizabeth er da ikke medregnet.

I tillegg til kurset skal deltagerne også få oppleve safari med giraffer, løver og elefanter, skriver Engleskolen på sine nettsider.

Saken fortsetter under bildet.

ENGLEVENNER: Prinsesse Märtha driver Engleskolen med sin gode venn Elisabeth Nordeng.
ENGLEVENNER: Prinsesse Märtha driver Engleskolen med sin gode venn Elisabeth Nordeng. Vis mer

Programmet for turen

24/3: Avreise Norge på ettermiddagen og nattfly til Port Elizabeth (Flybilletter er ikke inkludert, mer detaljer kommer ved påmelding).

25/3: Felles transport fra Port Elizabeth. Fremme ved farmen ca kl 15.00; innsjekk, lunsj, velkomstmøte og felles middag.

26/3: Kurs hele dagen hvor vi tar et spirituelt dypdykk i vårt indre. Vil jobbe med å komme på plass i kroppen, samt i kontakt med jorden. Lytte til Afrikas hjerte…

27/3: Safari på farmen hvor man går inn til giraffene til fots og lunsj ute, kurs etter lunsj med meditasjoner og fordypningsøvelser i å komme i kontakt med alt i oss og rundt oss.

28/3: Safari med løver og elefanter inkl. lunsj, ettermiddag fri.

29/3: Kurs hele dagen og felles avslutningsmiddag.

30/3: Transport til Port Elizabeth og fly hjem.

31/3: Lande i Norge

BLE HJEMME: Ari Behn er ikke med til Sør-Afrika. Her er han avbildet under Moteuka i 2013.
BLE HJEMME: Ari Behn er ikke med til Sør-Afrika. Her er han avbildet under Moteuka i 2013. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer