Leah Isadora Behn:

- Gleder meg veldig

På sensommeren neste år skal prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett gifte seg.

BRYLLUPSKLARE: Leah Isadora Behn letter på sløret om det kommende bryllupet. Her med brudeparet: prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett. Foto: Ida Elise Eide Einarsdottir / KK
BRYLLUPSKLARE: Leah Isadora Behn letter på sløret om det kommende bryllupet. Her med brudeparet: prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett. Foto: Ida Elise Eide Einarsdottir / KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var tidligere høst prinsesse Märtha Louise (52) og Durek Verrett endelig kunne fortelle at bryllupsdato var satt. Den store dagen finner sted i Geiranger i slutten av august neste år.

Utenom tid og sted har imidlertid det kommende brudeparet holdt jeg forholdsvis taus rundt bryllupsplanleggingen. Hvordan de vies, hvem som skal komme og hvordan seremonien blir er fortsatt ubesvarte spørsmål for offentligheten.

13. september ble det klart at prinsesse Märtha Louise og Durek Verret skal gifte seg i 2024. Men hvem blir Dureks forlover? Video: Caroline Vagle/Se og Hør Vis mer

Onsdag var Märtha til stede under premierefesten på TVNorges «Jaget», men da hun fikk spørsmål om bryllupet svarte hun kort:

- Det kommer jeg ikke til å svare på nå.

I kveld er derimot brudens mellomste datter, Leah Isadora Behn, på premierefesten til «Kjendis AS», hvor hun medvirker. Også hun er ordknapp om moras bryllup, men overfor Nettavisen innrømmer hun følgende.

- Jeg gleder meg veldig.

LES OGSÅ: Maud Angelica Behn vekker oppsikt i utlandet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer