Fyrstinne Charlene av Monaco:

Gladnyhet om fyrstinne Charlene

Fyrst Albert deler ny oppdatering om konas helsetilstand.

SPEKULASJONER: Det har lenge blitt spekulert på fyrstinnens helse. Foto: Pool Monaco / SIPA / Shutterstock / NTB
SPEKULASJONER: Det har lenge blitt spekulert på fyrstinnens helse. Foto: Pool Monaco / SIPA / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Situasjonen rundt fyrstinne Charlene (44) av Monaco har vært uviss helt siden hun i fjor ble innlagt i Sør-Afrika, der hun ble operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon.

Fyrst Albert (63) har vært åpen om at kona sliter, men det har likevel vært spekulert på hva som egentlig feiler henne.

Nå kommer imidlertid Albert med en gladnyhet om kona.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

- Fyrstinne Charlene har det mye bedre nå, og jeg håper hun vil være tilbake i fyrstedømmet veldig snart, sier Albert til avisen Monaco-Main, gjengitt av People.

Tobarnsmoren, som fylte 44 år i januar, ble innlagt på et behandlingssenter i november i fjor, bare få dager etter at hun kom tilbake til fyrstedømmet etter å ha vært borte i ti måneder.

Hemmelig behandlingssted

Charlene virket å være lykkelig over å komme hjem til Monaco i begynnelsen av november. Hun hadde med seg sin nye hund Khan, og delte et bilde av familiegjenforeningen i sosiale medier.

Så ble det stille.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

- Det gikk veldig bra de første timene etter at hun kom hjem, men så ble det tydelig at hun var syk, fortalte fyrst Albert den gang i et intervju med People.

Fyrstinnen ble deretter sendt til et behandlingssted utenfor Monaco.

- Prosessen gikk veldig bra. Hun var veldig rolig og veldig forståelsesfull. Hun innså selv at hun trengte hjelp, fortsatte Albert overfor People.

I Sør-Afrika slet fyrstinnen med en alvorlig infeksjon i luftveiene, som gjorde at hun ikke kunne fly på grunn av trykkforskjeller. Mens hun var landfast i hjemlandet sitt, ble hun operert tre ganger.

PRINSESSE DIANA: Den nye filmen «Spencer» skildrer prinsesse Dianas dramatiske liv. Vis mer

Da Charlene kom hjem til Monaco hadde hun ikke krefter igjen. Fyrst Albert har holdt kortene tett til brystet hva gjelder den eksakte årsaken til konas sykdom, men han har ifølge Daily Mail uttalt at hun lider av emosjonell og fysisk utmattelse.

- Lett å trekke paralleller

I anledning Charlenes 44-årsdag i januar ble det delt en gratulasjonsvideo på hennes offisielle Instagram-profil.

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle sa den gang at det er lett å trekke paralleller med videoen og Charlenes helse.

UT PÅ TUR: I anledning prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsdag delte kongehuset en ny video av familien på skitur. Video: Kongehuset Vis mer

- Videoen er jo som en slags oppsummering av livet til fyrstinnen fra hun var barn til nå. Det er kanskje ikke noe rart i og for seg på en bursdag, og er vel sikkert bare ment som en hyggelig bursdagshilsen fra veldedighetsorganisasjonen hennes, forklarte Vagle.

Videoen var nemlig signert Princess Charlene Foundation.

- Den avsluttes med et bilde av henne med hodet over vannet. Da er det lett å trekke paralleller til hvordan hun har det for tiden, siden vi vet hun har vært innlagt på en klinikk i lang tid, fortalte Vagle, og la til:

- Men det er nok bare ment som et symbol på den tidligere svømmerens kjærlighet til vannet.

LES OGSÅ: Sannheten om ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer