Fyrstinne Charlene av Monaco:

Gladnyhet om fyrstinne Charlene

Fyrst Albert deler ny oppdatering om konas helsetilstand.

SPEKULASJONER: Det har lenge blitt spekulert på fyrstinnens helse. Foto: Pool Monaco / SIPA / Shutterstock / NTB
SPEKULASJONER: Det har lenge blitt spekulert på fyrstinnens helse. Foto: Pool Monaco / SIPA / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Situasjonen rundt fyrstinne Charlene (44) av Monaco har vært uviss helt siden hun i fjor ble innlagt i Sør-Afrika, der hun ble operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon.

Fyrst Albert (63) har vært åpen om at kona sliter, men det har likevel vært spekulert på hva som egentlig feiler henne.

Nå kommer imidlertid Albert med en gladnyhet om kona.

- Fyrstinne Charlene har det mye bedre nå, og jeg håper hun vil være tilbake i fyrstedømmet veldig snart, sier Albert til avisen Monaco-Main, gjengitt av People.

Tobarnsmoren, som fylte 44 år i januar, ble innlagt på et behandlingssenter i november i fjor, bare få dager etter at hun kom tilbake til fyrstedømmet etter å ha vært borte i ti måneder.

Hemmelig behandlingssted

Charlene virket å være lykkelig over å komme hjem til Monaco i begynnelsen av november. Hun hadde med seg sin nye hund Khan, og delte et bilde av familiegjenforeningen i sosiale medier.

Så ble det stille.

- Det gikk veldig bra de første timene etter at hun kom hjem, men så ble det tydelig at hun var syk, fortalte fyrst Albert den gang i et intervju med People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer