Chelsy Davy:

- Gladnyhet for Harrys eks

Hun var prinsens første, store kjærlighet.

HAR GÅTT VIDERE: Chelsy Davy fikk mye oppmerksomhet da hun var sammen med prins Harry. Nå skal hun ha giftet seg. Foto: Andres Leighton,/AP/NTB
HAR GÅTT VIDERE: Chelsy Davy fikk mye oppmerksomhet da hun var sammen med prins Harry. Nå skal hun ha giftet seg. Foto: Andres Leighton,/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Før ekteskapet med hertuginne Meghan (40), var prins Harry (37) i flere profilerte forhold, blant annet med zimbabweren Chelsy Davy (36). Eksparet møttes i 2004, og hadde et av-og-på-forhold helt frem til sommeren 2011.

Forholdet ble av britisk presse omtalt som turbulent, og den siste perioden skal det ha vært mye av og på, ifølge Cosmopolitan.

Etter syv år sammen gikk de som nevnt hver til sitt i 2011, og i etterkant har de begge gått videre etter bruddet.

Barn og bryllup

Mens prinsen er gift med Meghan, kunne Chelsy avsløre i 2020 at hun datet en spesiell. Tidligere i år skrev også flere britiske medier at prinsens eskjæreste hadde blitt mamma for første gang.

DEN GANG DA: Prins Harry og ekskjæresten Chelsy Davy i 2006. Foto: REX/NTB
DEN GANG DA: Prins Harry og ekskjæresten Chelsy Davy i 2006. Foto: REX/NTB Vis mer

Selv om hun fremdeles har til gode å bekrefte både kjæreste og barn, florerer ryktene nå om at Chelsy og kjæresten skal ha tatt forholdet et stort steg videre.

Ifølge blant andre Daily Mail skal paret ha giftet seg i all hemmelighet. Tabloidavisen skriver også at hennes utkårede skal være millionæren Sam Cutmore Scott (37), som gikk i klassen over prins Harry på universitetet.

36-åringen har foreløpig ikke bekreftet at de har blitt smidd i hymens lenker.

UENIGE: Det er mange som har møtt opp i Windsor i anledning prins Harrys og Meghan Markles bryllup, men ikke alle er enige i prinsens valg av brud. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Emilie Rydning Vis mer

- Skummelt og ukomfortabelt

Bryllupet, som etter alt å dømme skal ha skjedd i hemmelighet, ble trolig noe helt annet enn dersom hun hadde endt opp med prins Harry. Vi er mange som husker det storslåtte bryllupet mellom prinsen og Meghan for snart fire år siden.

Tidligere har Chelsy avslørt at hun syntes det var tøft å være en del av de kongelige.

- Det var så mye. Det var rart, skummelt og ukomfortabelt. Jeg synes det var vanskelig da det var dårlig. Jeg klarte ikke å håndtere det. Jeg var ung, og ville bare være en normal jente. Det var grusomt, har hun sagt til The Times.

LES OGSÅ: Ikke skjedd på over ett år

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer