Chelsy Davy:

Gladnyhet for Harrys eks

Livet stråler for Prins Harrys ekskjæreste Chelsy Davy.

EKSKJÆRESTER: Prins Harry og Chelsy Davy hadde lenge et av-og-på-forhold. Foto: Davidson/O'Neill/REX/NTB
EKSKJÆRESTER: Prins Harry og Chelsy Davy hadde lenge et av-og-på-forhold. Foto: Davidson/O'Neill/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Før hertuginne Meghan (40) kom inn i bildet, var prins Harry (37) kjent for å være en «partyprins». I 2004 møtte partyprinsen forretningskvinnen Chelsy Davy (36).

De to hadde et av-og-på-forhold helt frem til sommeren 2011, og forholdet ble mye omtalt i pressen verden over. Etter syv år var det imidlertid slutt, og prinsen la lokk på forlovelsesspekulasjonene som hadde svirret ved å erklære seg selv som «100 prosent singel».

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en ny serie med Apple. Vis mer

Siden den gang har begge funnet kjærligheten på ny, og nå kan det se ut som lykken smiler litt ekstra for Davy.

Hun skal nemlig ha blitt mor for første gang. Det melder flere internasjonale medier, deriblant Evening Standard og Daily Mail.

Sistnevnte skriver at 36-åringen fødte en gutt på Chelsea og Westminster sykehus forrige måned. Sønnen har angivelig fått navnet Leo.

Identiteten til babyens far er imidlertid ikke kjent, men Davy avslørte i 2020 at hun datet en spesiell. Hun har til gode å gi en kommentar både på fødsel- og kjæreste-spørsmål.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

Snoket i privatlivet

Det er ingen overraskelse at man får mye oppmerksomhet rettet mot seg hvis man finner seg en kongelig partner. Davy ble på kort tid verdenskjent da hun datet den britiske prinsen, men i november i fjor kom det frem hårreisende detaljer rundt snokingen i hennes private liv.

En privatetterforsker, som den gang var innleid av mediene, innrømmet nemlig at han flere ganger gjennom årene de var to var et par, gikk langt over grensen hva gjelder Davys privatliv.

Det var i BBC-dokumentaren «The Princes and the Press» at Gavid Burrows beklaget seg for oppførselen, ifølge BBC.

- Jeg var en del av en gruppe mennesker som frarøvet Harry hans normale tenåringsår, sa Burrows i dokumentaren, og innrømmet at mediene oppførte seg «nådeløse» på 2000-tallet.

BARE TRIST: Dette sier ekspertene om det famøse Harry og Meghan-intervjuet Vis mer

Han fortalte videre at redaktører omtalte prinsen som «den nye Diana», og at de forsøkte å grave frem historier om ham gjennom Davy.

- Det var mye telefonsvarer-hacking på gang, det var mye overvåking av telefonene hennes. Chelsy pleide å skryte til vennene sine om at hun skulle møte ham.

Beklaget

I tillegg til å grave i Davys tidligere forhold, innrømmet Burrows også at han gravde i hennes legejournaler for å finne ut om hun var smittet av noen seksuelt overførbare sykdommer eller om hun hadde gjennomført noen aborter.

Burrows beklaget seg for oppførselen sin, og forklarte at han oppførte seg som han gjorde, fordi «han var grådig, likte å ta kokain og levde i en falsk tilstand av storhet».

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

- Når du dater eller vurderer å gifte deg med en kongelig, er granskingen du må tåle enorm. Harrys tidligere forhold med Chelsy Davy og Cressida Bonas - en del av grunnen til at ingen av dem tok forholdet hele veien, var fordi de ikke ønsket å takle medias gransking, uttalte The Sunday Times' redaktør Roya Nikkhah i dokumentaren.

LES OGSÅ: Kongelig tragedie: - Helt knust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer