Prins Harry:

- Glad forholdet var kortvarig

Prins Harrys eks åpner seg om romansen.

FLERE DAMER: Før prins Harry slo seg til ro hadde han flere kjærester. Blant annet var han sammen med Florence St George til venstre. Foto: Alan Davidson/REUTERS/Andrew Kelly/NTB
FLERE DAMER: Før prins Harry slo seg til ro hadde han flere kjærester. Blant annet var han sammen med Florence St George til venstre. Foto: Alan Davidson/REUTERS/Andrew Kelly/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da prins Harry (37) giftet seg med Meghan Markle (40) i 2018 var det nok mange som klødde seg i hodet over at to av førstnevntes ekskjærester sto på gjestelista.

Etter lang tid med spekulasjoner på om prinsen faktisk hadde invitert eksene sine, dukket altså Chelsy Davy (36) og Cressida Bonas (32) opp i forbindelse med det historiske bryllupet.

En annen eks, som etter alt å dømme ikke ble invitert, er prinsens eks fra 2011 - Florence St George (35).

Paret var sammen en kort periode for ti år siden, og i et nytt intervju med The Telegraphs later det til at 35-åringen er glad hun ikke endte opp med prinsen.

ELEKTRISK BIL: Etter lunsjen kjørte prins Harry seg selv og bruden til bryllupsfesten i en Jaguar E-Type Concept Zero. Video: Kensington Palace via CNN Vis mer

Kortvarig romanse

Hun forteller nemlig at forholdet med Harry førte med seg en enorm granskning fra pressen og offentligheten, og at hun brått ikke lenger hadde noe privatliv.

- En ny historie dukket opp nesten hver eneste dag i pressen, og vennene mine fra skolen ble avhørt. Det var fotografer utenfor inngangsdøra mi, forteller hun.

St George avslører imidlertid ikke hvorfor det ble slutt med den britiske prinsen, men erkjenner at hun var trist den gang det skjedde.

- Jeg tar av meg hatten for de menneskene som takler den livsstilen, men jeg visste at jeg ikke kunne det. Selv om det var trist på den tida, så føler jeg meg heldig for at forholdet var kortvarig, fortsetter hun.

To år etter romansen med Harry giftet 35-åringen seg med Henry St George. Paret har i etterkant fått to barn sammen.

NY PARTNER: Florence er i dag gift med Henry St George. Foto: Alan Davidson/REX/NTB
NY PARTNER: Florence er i dag gift med Henry St George. Foto: Alan Davidson/REX/NTB Vis mer

Profilerte forhold

Harrys første, offisielle romantiske relasjon var med zimbabweren Chelsy Davy. Forholdet ble av britisk presse omtalt som turbulent, og den siste perioden skal det ha vært mye av og på, ifølge Cosmopolitan.

Det skal til slutt ha vært presset som tok knekken på duoen, og de gikk hver til sitt i 2011.

Kort tid etter bruddet med ovennevnte, fant prins Harry lykken på ny. Det var prinsesse Eugenie som først introduserte ham for skuespiller Cressida Bonas i 2012.

DUKKER OPP: I traileren til prins Harrys nye dokumentarserie om mental helse, «That me you can´t see», dukker Meghan og Archie opp. Video: Apple+ Vis mer

De to ble fotografert sammen utallige ganger, på alt fra sportsarrangementer til ute på byen. De var imidlertid svært private rundt forholdet, og uttalte seg aldri direkte om romansen.

Etter to år som kjærester, tok de i 2014 avgjørelsen om å gå fra hverandre.

LES OGSÅ: - Jeg sjekker ikke opp kona di

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer