Prins Harry, hertuginne Meghan, og kong Charles:

- Gjort en forferdelig feil

Kongelig ekspert raser mot Charles' valg som konge.

ISKALDT: Forholdet mellom de kongelige i Storbritannia er alt annet enn godt. Foto: Tim Rooke/REX/NTB
ISKALDT: Forholdet mellom de kongelige i Storbritannia er alt annet enn godt. Foto: Tim Rooke/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er vel ingen kongelige i verden som har sørget for så mange overskrifter som den britiske. Skandale på skandale har fulgt familien i en årrekke.

Blant det mest omtalte, hvert fall i nyere tid, må være forholdet mellom prins Harry og hertuginne Meghan og resten av familien.

Det har mildt sagt stormet rundt ekteparet etter at de trakk seg fra sine kongelige plikter i 2020, og flyttet til California.

Hertugparet av Sussex har kommet med en rekke avsløringer om familien, blant annet gjennom en dokumentar på Netflix, og boka «Spare».

Publikum fikk seg en overraskelse da de så Meghan Markle og Prins Harry på tribunen. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Tiktok. Vis mer

Der kalte blant annet Harry stemoren, dronning Camilla (75), for «en gal stemor», og for en «skurk»

Flere ble nok derfor overrasket når kong Charles kunngjorde at Harry og Meghans barn, Archie (4) og Lilibeth (2), ville få prins- og prinsessetittel, skriver New York Post.

Kongehusekspert Tom Bower mener Charles gjorde en forferdelig feil ved å gi de titler, selv om han mente det godt. Han frykter det kan ende med å skade kongehuset

- Harry og Meghan har undergravd monarkiet. Charles burde ha kuttet dem fra familien med en gang. Han skulle aldri ha latt barna deres bli gjort til en prins og prinsesse, mener Bower.

Rojale gjester fra hele Norden var samlet for å feire kong Carl Gustafs 50 år på tronen. Men det var et yngre familiemedlem som stjal oppmerksomheten. Video: AP, NTB, John Eneroth / Expressen. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Han mener også at Harry ikke burde ha blitt invitert til kroningen i mai.

Det har i lengre tid blitt sagt at Charles ønsker å fikse forholdet mellom han og sønnen, uten at det har blitt bekreftet.

LES OGSÅ: - Egentlig ikke dette jeg skulle gjøre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer