Kronprinsesse Mette-Marit og kronprinsesse Victoria:

Gjorde som Victoria

Det kan se ut til at kronprinsessene har samme favoritt-kjole.

KRONPRINSESSEN: Kronprinsesse Mette-Marit strålte i en grønn kjole. Foto: Lise Åserud / NTB
KRONPRINSESSEN: Kronprinsesse Mette-Marit strålte i en grønn kjole. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken var vår egen kronprinsesse Mette-Marit (49) tilstede på åpningen av Oslo Innovation Week i Oslo Rådhus.

I anledning åpningen hadde Mette-Marit tatt på seg en grønn kjole med print, med en blazer over.

Den observante drar kanskje kjensel på denne kjolen, og det er faktisk ikke første gang kjolen fra H&M er blitt båret av noen kongelige.

Svenske kronprinsesse Victoria (45) har nemlig brukt en helt lik kjole flere ganger. Den første gangen kjolen ble sett på den svenske kronprinsessen var i mars 2018.

FAVORITT: Kronprinsesse Victoria strålte i samme kjole i 2018. Foto: Johan Jeppsson / IBL Bildbyrå/NTB
FAVORITT: Kronprinsesse Victoria strålte i samme kjole i 2018. Foto: Johan Jeppsson / IBL Bildbyrå/NTB Vis mer

Ifølge BilledBladet var det halvannet år før Mette-Marit brukte samme kjole for første gang. Den gang da kronprinsparet besøkte Skjåk i oktober 2019.

OSLO INNOVATION WEEK: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit tidligere denne uken. Foto: Lise Åserud / NTB
OSLO INNOVATION WEEK: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit tidligere denne uken. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer

Siden har kjolen dukket opp med jevne mellomrom, og det ser ut som at den grønne kjolen er blitt en av favorittene hos begge kronprinsessene.

Samme klesstil?

Det er ikke uvanlig at kongelige blir observert i like klær, og det er flere ganger sett eksempler på at de blant annet låner klær av hverandre.

Man trenger ikke se lenger enn til Norge for å se at det byttelånes klær innad i familien.

AVBILDET SAMMEN: Her kjører prinsesse Ingrid Alexandra og kjæresten Magnus inn til Skaugum sammen. Bilder: Andreas Fadum. Reporter: Caroline Vagle. Video: NRK. Klipp: Celina Morken. Se flere bilder her: https://www.seher.no/kongelig/tatt-pa-fersken-med-magnus/77008540 Vis mer

Blant annet vinket prinsesse Ingrid Alexandra (18) til folket på 17. mai i år iført samme kåpe som kronprinsessen brukte ved samme anledning i 2013.

- Vår egen prinsesse Ingrid Alexandra har nesten utelukkende lånt sin mors klær i offisielle sammenhenger det siste året, og det kan virke som hun har vært et godt forbilde for sine prinsessekolleger i andre land, har Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle tidligere forklart.

LES OGSÅ: I samme kjole som datteren (16)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer